| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Lol, večeras nema Lorene, ova je bezveze nekako dosadna... |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-07 Godina: 23
Poruka: 14
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac [quote=mab;418378]izgleda da joj je Pixie advokat hhahahah noup,čitala sam njezin blog soleluna.blog.hr bhahahhahah pa sam upućena ...nego cura je bila nekima "zanimljiva" zbog jedne osobe (khm nećemo sve otkrit) eto pa su se informirali jerbo su imali iz čega s obzirom da je Lo svoj život stavljala na net detaljno tako da ako si čitao blog e onda jebi ga znaš 90%....ali onako pisala je o nekim ljudima koje jebi ga znaš pa je bilo zanimljivo čitkarat to...hahha ..eto eto.....uh....nego da ova Sanja ajme bože sačuvaj ono što vidjeh na kratko zbunjola....ajde natrag Lorenu u Munchen!!!Od ponedjeljka opet.. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: aj ljudi, bash ste mi za 5, svi nekako aman taman ludi ... e da sam ja znala da che taj gblo tolko pomutnje unashati ... ma serem, i dalje bim ga pisala ![]() dobro mi je dosao onda, a sada ... nema potrebe za tim, a na netu neka ostane kao podsjetnik da nikada vishe ne radim iste greshke ... pixie je vidim upuchena do bola, hihi i fala vam na ovim screenshotovima ps. smiley bye bye :: |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-03-07 Godina: 23
Poruka: 14
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
hahhahahahahah blog unio pomutnju?bhahahahhahah ne,samo ga je bilo hilarious čitati ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Vlatka Pokos
|
Simona Gotovac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:46.

dosadna

..eto eto.....uh....nego da ova Sanja ajme bože sačuvaj ono što vidjeh na kratko zbunjola....ajde natrag Lorenu u Munchen!!!Od ponedjeljka opet..