| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Ajmo se sad svi jos malo ulizivati Salim se, slazem se s ekipom, Lorena svaka cast, od uzasne emisije si ... |
| | #404 (permalink) |
| Starter | Ma Lorena mogu pojasnit ono sto sam napisala. Rekla si da slusas house pa sam napisala purgeraj- ona rupa na ribnjaku u Zagrebu gdje se pusta house. Meni je tak svejedno sto netko slusa, bitno da uziva u toj glazbi. Ja osobno mogu bas sve slusati i naravno house. pozdrav I zbunila si me ono totalka jer neznam uopce zasto si zbog te tri rijeci moje napisane pocela se opravdavati koji su razlozi tvog pirsanja ??? Inace mozda nisam rekla ali odlicno ti stoje pirsevi i oni na obrvi koje si imala i jeziku i smajlic i svi jednostavno . *confused* Zadnji Uredio daidza : 26-08-07 u 19:33. |
| | |
| | #405 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-08-07
Poruka: 22
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Lorena, evo, ulogirala sam se samo da bih ti rekla da si izvrsna (no, to sam i ranije znala, ovo mi je samo potvrda ). Od 'bedaste' emisije napravila si nešto, digla ljude na noge (i još na koješta). Nemoj slušati kritike i zavidne ljude, malograđanština je - na žalost - svud oko nas... Idi dalje, ne obaziri se na budale, a ovo ti je, sigurna sam, samo jedna od stepenica na tvom putu za koji sam uvjerena da će te voditi do neslućenih visina. Drago mi je zbog tebe. Držim ti palčeve u svemu što radiš. Samo naprijed, ti si pametna i sposobna jevojka! P.S. Pozdavi ekipu! ![]() |
| | |
| | #406 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Lorena Renko // Kunolovac ja mislim da će se lorena malo umislit, previše je hvalimo.... lorena ništa nevaljaš ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #407 (permalink) | ||||
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 80
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() | ||||
| | |
| | #408 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
hvala na potpori, naravno da mi to vise pase od kenjanja ali ono, nemam nista protiv ni konstruktivnih kritika, ali ono bez neke negativne energije ... nakon dugo vremena sam se napokon uspjela skulirati, prestala biti u nekom twilight zone rikvercu pa ajmo ne biti toliko stalno sarkasticni / cinicni / u ku`!u but hey, that´s just me :: | |
| | |
| | #409 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 32
evo lorena se vratila na kunolovca | |
| | |
| | #410 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-03-07 Godina: 23
Poruka: 14
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac ---Lorena je definitvno najpoželjnija cura na podforumu "ŽENE" sudeći po velikom broju stranica(42) koje su ispisane samo zbog nje... eto, čestitam ti draga, uspjelo ti je ono što ni Angie ili Monici nije!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

). Od 'bedaste' emisije napravila si nešto, digla ljude na noge (i još na koješta). Nemoj slušati kritike i zavidne ljude, malograđanština je - na žalost - svud oko nas... Idi dalje, ne obaziri se na budale, a ovo ti je, sigurna sam, samo jedna od stepenica na tvom putu za koji sam uvjerena da će te voditi do neslućenih visina. Drago mi je zbog tebe. Držim ti palčeve u svemu što radiš. Samo naprijed, ti si pametna i sposobna jevojka!
P.S. Pozdavi ekipu! 

::