| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: zloinaopako Ajmo bit pošteni pa reći i da je Lorenica imala kvalitetnih bisera. Al najjači mi ... |
| | #451 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
ima masu drzava na ija jel? - da i sad, konstitutivno gledajuci Australija je u prvom redu kontinent, a zatim drzava ... zasto odmah pucati na nju kad ono - Slovenija, Italija, Makedonija, Etiopija, Bolivija, Rusija ... yadda yadda yadda ... al no dobro i nije mene nitko ispravio vec sam ja morala pitati reziju hoce li to prihvatiti ili ne jer smo isto tako imali problem kako tocno razaznati granice kod drzava na ska, odnosno sto uciniti ako za odgovor dobijemo Engleska, jer je u biti ona jedinica uz Skotsku i S Irsku koja sacinjava drzavu Veliku Britaniju, a tek u drugom redu se moze dalje tretirati kao drzava ... i sad, obzirom da je igra itekako jednostavna - zasto komplicirati?, no neki su ljudi cjepidlake ( )pa onda od prevelike paznje opet dobijemo neki feler ... je sada jasnije? a sto se ambulante tice, referirala sam se da tamo odlazimo po recept, i dalje sam nesto drvila cisto da upotpunim vrijeme i sad ako mi se nesto blesavo omaklo moje duboke isprike i duboki nakloni za vase ispravljanje ... :: | |
| | |
| | #453 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Ja sam neki dan izjavio da se nisam pokako nego posro pa me režija ispravila...mislim hu d fak kers za jednu glupu riječ kad je igra lagana za popizdit. Trebali bi sam reć nazovite i dajemo vam pare, ne morate niš ni reć i aj živio. |
| | |
| | #455 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Lorena Renko // Kunolovac Mene samo zanima kako bi se ovi silni kritičari, koji prate svaki Lorenin krivi pokret,gaf,krivu riječ ili slovo i svašta drugo da ne nabrajam,......pokazali na njenom mjestu...dali bi oni sve odradili bez greške...ili?......dajte ono ljudi....emisija je takva,ne pretjerano ozbiljna.....pa i ja kažem...koga briga ako se i pogriješi...ili ima možda neko tko ne?.... meni je ona simpatična kao i kolegica...iako ne pratim te emisije...ali bacim pogled odkad pratim ovu temu....i Lorena baš me briga ako koji put pogriješiš... ...eto...toliko.... |
| | |
| | #456 (permalink) |
| charolastra | Re: Lorena Renko // Kunolovac I ja malo gledao neki dan, slažem se sa kolegom. Samo naprijed ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #457 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-08-07 Godina: 20
Poruka: 1
.Ali dobro ko uopce gleda te sitne greske?Najbolja si i najlipsa i samo tako nastavi...gledan teee... ![]() | |
| | |
| | #458 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Godina: 26
Poruka: 6
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Neznam zasto, ali ja i nevjerujem bas da je osoba pod imenom Lorena Renko ona prava Lorena koja vodi emisiju, stoga ako stvarno jesi osoba sa doticne TV-igre odjeni nesto plave boje ili svezi kosu u rep kako bis doakazala da si Lorena Renko. |
| | |
| | #459 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 102
Kaj je sjebala? Ništa. Jedino tebe, ako si pomislio da stvarno ne zna kako je Australija država.Stoga, lakše malo. Ma ti su lapsusi meni mrak. Dobro me nasmiju i to je sve. ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

)