| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Briljantno Mr. Poirot! Međutim, stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine. Sada je na mom satu točno 06:14.... |
| | #462 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Već se raspravljalo o ovome.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ | |
| | |
| | #464 (permalink) |
| Starter | Re: Lorena Renko // Kunolovac @Lorena koja elaboracija oko australije.., ma znamo mi da si ti pametna curka, samo bacamo mine na osnovu onoga što vidimo i čujemo @wizardus a da se zakašlje 3 puta u 66. minuti kviza, to mi se čini uvjerljivije @gnome welcome to kunolovac! ![]() |
| | |
| | #465 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 32
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
ne znan za ostale ![]() ili kad je pokvarila aparat sa kuglama pa ga nogom udrila pa za puknit ![]() @ gnome: bila je bosa jer su cipele bile neudobe ![]() | |
| | |
| | #469 (permalink) | |
| praskaton | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Šta nisi znao da sat na forumu nije točan? E pa to ti je zato sat na forumu sat na forumu ide naprijed za jedan sat skoro tako nešto | |
| | |
| | #470 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Lorena zajebi njihove negativne komentare..................i nastavi raditi kao sto si do sad...............stvarno si simpa cura........jedna od najljepsih u hrvatskoj ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:06.

ne znan za ostale