Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Žene
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: tamijan Lorena zajebi njihove negativne komentare..................i nastavi raditi kao sto si do sad...............stvarno si simpa ...

Star 29-08-07, 21:51   #471 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,329
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Lorena Renko // Kunolovac

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
Lorena zajebi njihove negativne komentare..................i nastavi raditi kao sto si do sad...............stvarno si simpa cura........jedna od najljepsih u hrvatskoj
Ovo potpisujem.....noćas sam namjerno ostao gledati kunolovca,zbog svih tih kritičara......moram priznat da mi je bila i lijepa i simpatična......i iako to ne pratim.....nije mi bilo problem odgledati......
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:03   #472 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Dea iz Umaga

Datum registracije: 26-07-07
Godina: 20
Poruka: 26
Dea iz Umaga se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Dea iz Umaga Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Dea iz Umaga

jos ednom potpisano
gibam
Dea iz Umaga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:15   #473 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

ja gledam kunolovac samo zbog Lorene

samo za lorenu
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:33   #474 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,671
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: wizardus Pogledaj Poruke
Neznam zasto, ali ja i nevjerujem bas da je osoba pod imenom Lorena Renko ona prava Lorena koja vodi emisiju, stoga ako stvarno jesi osoba sa doticne TV-igre odjeni nesto plave boje ili svezi kosu u rep kako bis doakazala da si Lorena Renko.
Ili prdni i reci ovo je za Croportal
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:38   #475 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,637
tcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono nešto

ili pokazi sisu!
tcikulin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:46   #476 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 15
vlatko se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku vlatko Pošalji poruku preko MSN-a korisniku vlatko

@Lorena
svakom se dogodi neki lapsus, ali da razjasnimo jer tvoja elaboracija nije baš bila dobro argumentirana
-Australija je i kontinent i država, ništa prvobitno, kao što neke resoperke mogu disati u vodi i na kopnu
-Engleska je država koja se nalazi u carstvu Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije I Sjeverne Irske, kao što je Utah država u SAD-u
-mislim da precjenjuješ prosječnog pozivatelja, mnogi neznaju geografiju uopće geografiju(npr. u 1. razredu srednje(gimn.) je profesor pitao moju kolegicu gdje je Amerika(nije specificirao da li traži kontinent ili državu), i ona nije znala... bilo je još sličnih situacija)
opće znanje svatko definira drugačije(npr. test općeg znanja između crnaca i bijelaca), tako da se više toliko ne iznenađujem kad čujem neke izjave poput: "Htio bih ići ljetovati u Sloveniju, u Umag".
vlatko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:49   #477 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
zeljko_ri se izdvaja iz mase

meni se najviše sviđa skidanje štikli...bosa je tako slatka..da još mogu polizati ta stopala..koji fetiš
zeljko_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:56   #478 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Dea iz Umaga

Datum registracije: 26-07-07
Godina: 20
Poruka: 26
Dea iz Umaga se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Dea iz Umaga Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Dea iz Umaga

ma nemozes vjerovat svi on line ovdje,
postaje zabrinjavajuce HAHA
Dea iz Umaga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 23:15   #479 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,329
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

...a osim toga....primjetljivo je da su se ljudi grupirali u dva tabora...u jednom su strogi kritičari koji bi je najradije razapeli sa svaku greškicu,valjda nemogu ni spavati jer jedva čekaju da da počne kunolovac kako bi popratili dali je Lorena krivo udahnula a kamoli, nedaj bože,štogod gore......i drugi tabor koji je prihvaća takvu kakva je,lijepa im je i simpatična,nesmetaju im lapsusi....svijesni da emisija ide uživo i da nije lako održati sve pod kontrolom.....osobno me baš zanima kakvi bi oni prvi bili na njenom mijestu.....siguran sam da oni nebi ni jednu jedinu greškicu napravili,oni bi naprosto bili bez mana....
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 23:41   #480 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 15
vlatko se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku vlatko Pošalji poruku preko MSN-a korisniku vlatko

bojim se da sam opet krivo shvaćen(kao i uvijek), pokušao sam samo razjasnit neke stvari
ako su 2 tabora u pitanju, išao bi u "pro lorena" tabor, pravo je osvježenje vidjeti simpatičnu osobu s dobrim smislom za humor u takvoj emisiji
što se tiče lapsusa, svi ih nesvjesno rade brdo puta na dan
što se tiče podjele, nje uvijek ima, ona je nužna da bi bila debata, jer u protivnom slučaju ne bi bilo različitih mišljenja što bi nas činilo ovcama
ponavljam, krivo sam shvaćen

Zadnji Uredio vlatko : 29-08-07 u 23:44.
vlatko je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kunolovac, lorena, renko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114