| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: tamijan Lorena zajebi njihove negativne komentare..................i nastavi raditi kao sto si do sad...............stvarno si simpa ... |
| | #471 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]() | |
| | |
| | #474 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]() | |
| | |
| | #476 (permalink) |
| Starter | Re: Lorena Renko // Kunolovac @Lorena svakom se dogodi neki lapsus, ali da razjasnimo jer tvoja elaboracija nije baš bila dobro argumentirana -Australija je i kontinent i država, ništa prvobitno, kao što neke resoperke mogu disati u vodi i na kopnu -Engleska je država koja se nalazi u carstvu Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije I Sjeverne Irske, kao što je Utah država u SAD-u -mislim da precjenjuješ prosječnog pozivatelja, mnogi neznaju geografiju uopće geografiju(npr. u 1. razredu srednje(gimn.) je profesor pitao moju kolegicu gdje je Amerika(nije specificirao da li traži kontinent ili državu), i ona nije znala... bilo je još sličnih situacija) opće znanje svatko definira drugačije(npr. test općeg znanja između crnaca i bijelaca), tako da se više toliko ne iznenađujem kad čujem neke izjave poput: "Htio bih ići ljetovati u Sloveniju, u Umag". |
| | |
| | #479 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Lorena Renko // Kunolovac ...a osim toga....primjetljivo je da su se ljudi grupirali u dva tabora...u jednom su strogi kritičari koji bi je najradije razapeli sa svaku greškicu,valjda nemogu ni spavati jer jedva čekaju da da počne kunolovac kako bi popratili dali je Lorena krivo udahnula a kamoli, nedaj bože,štogod gore......i drugi tabor koji je prihvaća takvu kakva je,lijepa im je i simpatična,nesmetaju im lapsusi....svijesni da emisija ide uživo i da nije lako održati sve pod kontrolom.....osobno me baš zanima kakvi bi oni prvi bili na njenom mijestu.....siguran sam da oni nebi ni jednu jedinu greškicu napravili,oni bi naprosto bili bez mana.... ![]() |
| | |
| | #480 (permalink) |
| Starter | Re: Lorena Renko // Kunolovac bojim se da sam opet krivo shvaćen(kao i uvijek), pokušao sam samo razjasnit neke stvari ako su 2 tabora u pitanju, išao bi u "pro lorena" tabor, pravo je osvježenje vidjeti simpatičnu osobu s dobrim smislom za humor u takvoj emisiji što se tiče lapsusa, svi ih nesvjesno rade brdo puta na dan što se tiče podjele, nje uvijek ima, ona je nužna da bi bila debata, jer u protivnom slučaju ne bi bilo različitih mišljenja što bi nas činilo ovcama ponavljam, krivo sam shvaćen Zadnji Uredio vlatko : 29-08-07 u 23:44. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:59.