| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: vlatko možda je sve to bila krinka, možda je ova sa foruma iz četvrte dimenzije ... |
| | #501 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]()
__________________ "Šta ću kad me takvog napravio babo od malena ja i pamet slažemo se slabo " | |
| | |
| | #505 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Potrošač Osijek eto,zbog ovakvih slučajeva i postoje lopovski kvizovi tipa nove love i kunolovca.... I svi koji sudjeluju tj. rade u tim prljavim emisijama na bilo koji način, trebaju se smatrati suučesnicima u ovakvoj pljački građana... Zadnji Uredio zeljko_ri : 31-08-07 u 01:02. |
| | |
| | #507 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac "Djeca potrošači Isti će zahtjev Ministarstvu uputiti i Vijeće za zaštitu potrošača" - iz clanka Potrosac Osijek :: ja pitam - wtf? pravila igre su, barem Kunolovca (koi barem ima pristojno vrijeme emitiranja, ne toliko kid friendly) da se mora imati min 18 godina kako bi se igra nastavila ... sooo, ovdje ne treba kriviti nikakvu emisiju vec drage roditelje koi ne nadziru svoje klince - sad me pere debata, ispricavam se ako sad kao seruckam, dodatno tip koi je zvao Novu lovu i sad jako place nad telefonskim racunom - e jebiga, sha da se tu kaze ... mogao je npr. NE zvati (yea, it`s an option) uostalom, svi smo mi vise manje jednom u svom zivotu nabili toliki bijesni racun da smo onda danima patili od nesanice ni prvi a bome ni zadnji slucaj eto, toeto, emisija je gotova, so am I laku noc :: |
| | |
| | #508 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Ni jedan posao nije sramota raditi ali kad sam vidio ovakve kvizove promijenio sam mišljenje.... | |
| | |
| | #509 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 32
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac a mislim stvarno, eto di oni dižu pare pogotovo nova, koja bezobrazno poa 45 minuta nekad i sat zna nikoga ne pustit u studio... stvarno jadno... kunolovac je dosta pošten iako je sad i on počea, majku vam, sa onim odbrojavanjem i bubnjevima pa zna bit ništa grrrr ma... ja ionako ne zovem samo gledam, ionako nema u tu uru ništa pametnije na TVu... PS lorena, aaa zaaašto si jadnoga 14godišnjaka (fak zaboravih ime) izbacila ![]() :koji kralj koliko imaš godina 14 znaš ti pravila ne :BTW uslikaj na tog tvog pasa kojega ne bi mjenjala za ništa na svijetu ![]() Zadnji Uredio Flea : 31-08-07 u 10:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Bojana Gregorić
|
Zlata Muck »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

"

::