Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Žene
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: vlatko možda je sve to bila krinka, možda je ova sa foruma iz četvrte dimenzije ...

Star 31-08-07, 00:01   #501 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,398
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Lorena Renko // Kunolovac

Citat:
Pravi autor: vlatko Pogledaj Poruke
možda je sve to bila krinka, možda je ova sa foruma iz četvrte dimenzije i ustvari je reptil koji upravlja našim umovima a da mi to i neznamo
možda to ipak je ona i sad želi da mi svi sa ove teme zovemo u emisiju da ju direktno pitamo, da trošimo pare.....možda pripada iluminatima, možda štuje belzebuba, možda je ona ubila J.F.K.-a, možda zna gdje se krije Elvis, možda zna zašto je michael jackson bijel, možda zna da li ima života u svemiru, možda zna sve tajne kršćanstva, možda zna što se dogodilo u roswellu, možda zna koliko đapić ima kila...(nemam više volje)
a možda nije ni bitno, očito ljudi uživaju u ovoj temi(priznajem, jedan sam od njih) čisto zbog čitanja svega što ljudi pišu.
jer, neka mi netko kaže iskreno, zašto se čitaju glorije, storyji i sl., koga stvarno zanima kad je janez janša išao na wc, ili da li kosorica voli paštetu...
Zapravo hoćeš reći :Hello everyone, I'm vlatko and I'm an alcoholic
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 00:03   #502 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,419
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: vlatko Pogledaj Poruke
možda je sve to bila krinka, možda je ova sa foruma iz četvrte dimenzije i ustvari je reptil koji upravlja našim umovima a da mi to i neznamo
Da mislim da ni David Icke nije to predvidio
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 00:15   #503 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Ultras Liberi

Datum registracije: 15-01-07
Godina: 22
Poruka: 6
Ultras Liberi se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dea iz Umaga Pogledaj Poruke
Ja sam mislila da ste naucili vec sve zivotinje gledajuc Kunolovac. To ti je iz porodice kuna zivotinja.

Hvala,nisam to znao
Ultras Liberi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 00:55   #504 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 15
vlatko se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku vlatko Pošalji poruku preko MSN-a korisniku vlatko

što reći, to je dar i prokletstvo
vlatko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 00:55   #505 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
zeljko_ri se izdvaja iz mase

Potrošač Osijek
eto,zbog ovakvih slučajeva i postoje lopovski kvizovi tipa nove love i kunolovca....

I svi koji sudjeluju tj. rade u tim prljavim emisijama na bilo koji način, trebaju se smatrati suučesnicima u ovakvoj pljački građana...

Zadnji Uredio zeljko_ri : 31-08-07 u 01:02.
zeljko_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 01:08   #506 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 15
vlatko se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku vlatko Pošalji poruku preko MSN-a korisniku vlatko

iako bušizam glasi: “fool me once shame on me. Fool me twice - you can’t fool me again.”.....
prava izreka ide:
"Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me."
vlatko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 02:28   #507 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Lorena_Renko

Datum registracije: 22-07-07
Godina: 22
Poruka: 49
Lorena_Renko se izdvaja iz mase

"Djeca potrošači Isti će zahtjev Ministarstvu uputiti i Vijeće za zaštitu potrošača"
- iz clanka Potrosac Osijek

:: ja pitam - wtf?
pravila igre su, barem Kunolovca (koi barem ima pristojno vrijeme emitiranja, ne toliko kid friendly) da se mora imati min 18 godina kako bi se igra nastavila ... sooo, ovdje ne treba kriviti nikakvu emisiju vec drage roditelje koi ne nadziru svoje klince
- sad me pere debata,
ispricavam se ako sad kao seruckam,
dodatno tip koi je zvao Novu lovu i sad jako place nad telefonskim racunom - e jebiga, sha da se tu kaze ...
mogao je npr. NE zvati (yea, it`s an option)
uostalom, svi smo mi vise manje jednom u svom zivotu nabili toliki bijesni racun da smo onda danima patili od nesanice
ni prvi
a bome ni zadnji slucaj
eto,
toeto,
emisija je gotova,
so am I
laku noc
::
Lorena_Renko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 09:53   #508 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
zeljko_ri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lorena_Renko Pogledaj Poruke
"Djeca potrošači Isti će zahtjev Ministarstvu uputiti i Vijeće za zaštitu potrošača"
- iz clanka Potrosac Osijek

:: ja pitam - wtf?
pravila igre su, barem Kunolovca (koi barem ima pristojno vrijeme emitiranja, ne toliko kid friendly) da se mora imati min 18 godina kako bi se igra nastavila ... sooo, ovdje ne treba kriviti nikakvu emisiju vec drage roditelje koi ne nadziru svoje klince
- sad me pere debata,
ispricavam se ako sad kao seruckam,
dodatno tip koi je zvao Novu lovu i sad jako place nad telefonskim racunom - e jebiga, sha da se tu kaze ...
mogao je npr. NE zvati (yea, it`s an option)
uostalom, svi smo mi vise manje jednom u svom zivotu nabili toliki bijesni racun da smo onda danima patili od nesanice
ni prvi
a bome ni zadnji slucaj
eto,
toeto,
emisija je gotova,
so am I
laku noc
::
da mogao je ne zvati ali TV je medij koji odlično manipulita ljudima.I to ovi u takvim "kvizovima" jako dobro znaju,zato i govorite: "zovite,osvojit će te XY kuna,nitko ne ide praznih ruku,svi tobože dobivaju"...a kasnije je pretpostavljam čovjek zvao sve više iz očaja da bi pokrio telefosnki račun ali mu nije uspjelo i vjerujem nije jedini.A tu su i djeca,koja ostaju sama doma u kako kažeš pristojno vrijeme 19 sati i boli njih ona stvar za pravila kviza.....

Ni jedan posao nije sramota raditi ali kad sam vidio ovakve kvizove promijenio sam mišljenje....
zeljko_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 10:48   #509 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 32
Flea se izdvaja iz mase

a mislim stvarno, eto di oni dižu pare pogotovo nova, koja bezobrazno poa 45 minuta nekad i sat zna nikoga ne pustit u studio... stvarno jadno...
kunolovac je dosta pošten iako je sad i on počea, majku vam, sa onim odbrojavanjem i bubnjevima pa zna bit ništa grrrr
ma... ja ionako ne zovem samo gledam, ionako nema u tu uru ništa pametnije na TVu...

PS lorena, aaa zaaašto si jadnoga 14godišnjaka (fak zaboravih ime) izbacila
:
koji kralj
koliko imaš godina
14
znaš ti pravila
ne
:

BTW uslikaj na tog tvog pasa kojega ne bi mjenjala za ništa na svijetu

Zadnji Uredio Flea : 31-08-07 u 10:53.
Flea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 11:09   #510 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 38
okata se izdvaja iz mase

a vidi ovo koji utjecaj covjece. neki su vec poceli kupit onaj stil pisanja koji je na pocetku bio tesko izkritiziran.
okata je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kunolovac, lorena, renko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114