| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: zeljko_ri I svi koji sudjeluju tj. rade u tim prljavim emisijama na bilo koji način, trebaju se ... |
| | #512 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,401
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac ma dajte kakva pljačka građana?? "debili" sami zovu. gledam kunolovca ali mi nikada nije palo napamet zvat. iako Lorena mami šta onda ... je li loto pljačka građana?a kladionice? a šta je onda sa maržom na kruhu? kila pšenice ispod 1 kune, a 0,70 kg kruha cca 5 kuna. jel to pljačka građana? ja mislim da moj poslodavac pljačka mene. radim puno više nego mi on plaća. TO SU PLJAČKE to je ljudi KAPITALIZAM pustite kunolovca na miru btw lasica je na komiški - žohar |
| | |
| | #513 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac ok ok malo sam pretjerao..bio sam pod dojmom Ispričavam se svima...to je moje mišljenje vezano za takve "kvizove" .... i isprike Loreni (ako je Lorena ovdje)...nije ona kriva što kvazi showovi pljačkaju ljude.... |
| | |
| | #514 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-08-07
Poruka: 22
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac zeljko_ri: ...A tu su i djeca,koja ostaju sama doma u kako kažeš pristojno vrijeme 19 sati i boli njih ona stvar za pravila kviza... Postoji 'metoda' roditeljske kontrole dječjih poziva, bar što se tiče brojeva koji počinju s 060. Mi smo kod obiju baki i kod kuće aktivirali (preko T-coma) zabranu pozivanja, nakon što su nam stizali visoki računi. Pozivalo se sve i svašta, čak i one jadne reklame tipa: '...Ali to nije sve!'... Odrasli bi trebali znati u što se upuštaju pozivanjem, a TV-postaje bi pak trebale upozoriti na to, ne samo sitnim ispisom cijene poziva u dnu ekrana. No, briga njih, tad ne bi profitirali... Tu voditelji/ce nisu krivi/e - samo odrađuju svoj posao.Inače, znamo li se mi odnekud...? ![]() Zadnji Uredio leona999 : 31-08-07 u 14:40. |
| | |
| | #516 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-08-07
Poruka: 22
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Možda stil pisanja/govora? ![]() A da ti daš o sebi? Na PM?![]() Zadnji Uredio leona999 : 31-08-07 u 17:56. | |
| | |
| | #517 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-11-06 Godina: 20
Poruka: 2
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Potpuno je nejasno kako neki vide lovca i lovu, to su kvizovi gdje se zove maksimalno jednom ili dvaput pa ako si sretan tu su novci, a ako ne, znas da si pokusao. Nije cilj da se nazove 3000 puta i onda zali na visoki racun. Osobe koje stvaraju takve kvizove sigurno su pravno upoznate sa svim cakama(osiguraju se u svakom pogledu) i nejasno je zasto onda neki zele tuzbe i slicno. Voditeljice vise puta u toku emisije kazu cijenu poziva, btw. napisana je i na ekranu, isto tako i sto se tice maloljetnih, za njih su odgovorni oni koji se brinu oni o njima, a ne kviz, jer svatko moze lagat, a oni punoljetni su vodjeni lakom zaradom, a opce je poznato da nema nesto za nista. Sto se tice manipulacije TV, who are we kidding here??? SO GAME ON EVERBODY! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

Ispričavam se svima...
Tu voditelji/ce nisu krivi/e - samo odrađuju svoj posao.