| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: mab auuu što smo umišljeni da imaš dosta love onda bi imala pretplatu a ne kupovala ... |
| | #71 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Citat:
..........skoro da se upiškim...............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | ||
| | |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Dea, da si žešći komad otvorili bi mi raspravu o tebi...... ![]() U tvom slučaju..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-07
Poruka: 26
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Kad malo bolje pogledam Kunokradica je najmanje nepošten kviz. Ipak kad ljudi nazovu i dobiju imaju realne šanse za dobitak za razliku od OTV-a. Najbolji su mi na OTV-u kad danas treba pogodit životinje a imaju samo prvo slovo a kasnije velikodušno daju čak dva ili tri. Gledam tipa kako viče LAGANO LAGANO SVE POZNATE ŽIVOTINJE... Vidim imaju 3 slova KOR..... kad rješenje na kraju KORMORAN!!!!Jebo ga kormoran! Pa ko tu koga jebe! Onda dajte nek ljudi zovu! Čeka se točno pola sata da se javi neka ženska i kaže kornjača i onda naravno više nije bilo vremena da netko nazove kad je opet trebalo pola sata čekati. Mogli su i 5000000 kuna ponudit kad nitko ne može nazvat! Evo da pitam Lorenu kakav je osjećaj cijelo vrijeme govoriti kako samo što gljiva nekoga nije izvukla a u stvari se zna da je i ta gljiva u funkciji da se ne bi javljalo previše ljudi i da bi RTL pobrao lovu za telefon. Gledao sam jučer (u ponedljeljak navečer) kad su se tražile životinje u križaljci i u nekih oko sat vremena riješeno je nekih 6-8 pojmova! Znači samo je 6-8 ljudi uspjelo dobiti liniju, ali bar su svi ljudi koji su uspjeli doći na red dobili lovu.... Iskreno ja ne bi mogao toliko ljudima muljati kako samo trebaju nazvat i pobrat lovu... Pametnom dosta! Zadnji Uredio felix515 : 01-08-07 u 02:09. |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Hahaha Apoljon je ponovno u akciji. KAKAV CAR. Apoljone kaj ti sam čekaš da se neko pohvali s parama da popizdiš Neka neka treba malo ljude spuštat na zemlju ![]() | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-07
Poruka: 26
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Evo gledam baš igru gdje treba pogoditi koliko se puta broj 9 ponavlja ako pišemo brojeve od 1 do 100... Točan odgovor je bio 20 puta. Kako to može biti točno? Zar nije 12 puta (9,19,19,39,49,59,69,79,89,90,99)? Koja glupost!!! Neznam zašto oni nisu objasnili u čemu je stvar, nadam se da nas nisu sjebali... |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-06-06 Godina: 20
Poruka: 5
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]() | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Godina: 20
Poruka: 86
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Ajde admini dajte napravite nešto,samo se sere i priča o igri nema veze s topicom | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:59.