| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: lex hahahahaha žalosno A cek malo, ti nisi?... |
| | #796 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 55
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Ned 1:39, 06 Januar 2008 Lorena,citiram: "a sada za sve koji imaju fetiš na ženska stopala, pažnja!" i izuje se! ...ako je istina![]()
__________________ I've become so numb I can't feel you there... |
| | |
| | #797 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-01-08 Lokacija: Zagreb-Sisak Godina: 25
Poruka: 2
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Pozdrav Loreni...ali pozdrav i Sanji. Nisam ju vidio vec dugo, zadnji put mislim da smo se vidjeli za pretprosli bozic u akademiji u Sisku i u Dali-u, zaboravio sam, uglavnom nema me bas u Sisku a vjerujem i nje otkad je zavrsila medicinsku i poslije one story nove se probila, i drago mi je zbog nje. Uglavnom pozdravi ju od jednog crnog Nene iz Siska. Tebi Lori ide vidim dobro pa samo tako nastavi. Slatka si i odlicno ti stoji voditeljski posao, i tebi i Sanji. Inace poslao sam ti message na myspace u vezi mjuze i gledao sam otkud si te vidim da imas vise relacija od kojih je i munich. Uglavnom pozdrav i sve naj u novoj... |
| | |
| | #798 (permalink) |
| Veteran | Re: Lorena Renko // Kunolovac ...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:00.

...ako je istina