| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Maja Lena Lopatny u Slike forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook mozda ona i ne zeli biti tu ...pa vidis da su stavljene slike iz privatne kolekcije... ...... |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-03-07 Godina: 20
Poruka: 93
![]() | Re: Maja Lena Lopatny Citat:
koliko ja vidim, otvorena je tema u koju se stavljaju njezine slike i ja sam stavio slike koje sam imao, a to što si ti seljačina to je tvoj problem... ha vanderhook?? vrijeđanje drugih forumaša povlači upozorenja i ostale sankcije...... Zadnji Uredio silence : 03-08-07 u 14:23. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 77
![]() | Re: Maja Lena Lopatny OMG, jel netko nadzire to dijete, ili ju odgaja ulica... Jadno dijete, ima iskrivljene stavove o ljudskim vrijednostima... crveni ruž i lak, dizajnerske stvarčice na djetetu od 14, 15 godina?? |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Maja Lena Lopatny Citat:
![]() moderatori su rekli svoje, nema potrebe za daljnjim povlačenjem toga ... oki doki? -silence
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a Zadnji Uredio silence : 03-08-07 u 19:03. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maja Lena Lopatny Citat:
![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: begovic, kci, mije |
« Emina Jahovic
|
Naomi Campbell »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.

...mala je i auroricu zajebala

a