sory, nisam gledao, vidim da je sada na telki, pa sam odmah obavjestio i vas ostale..
ali nikada previse slika..
Raspravljate o temi Manuela Arcuri u Žene forumu, dio Slike foruma; Već postoji topik sa ovom ljepoticom... Use the pretraži-button!!...
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
sory, nisam gledao, vidim da je sada na telki, pa sam odmah obavjestio i vas ostale..
ali nikada previse slika..
He he he he hePravi autor: GajbaPive
gledamo seriju "Karabinjeri", je li? Samo, meni se čini da ta serija nije namjenjena tome da Manuela Arcuri pokazuje svoje sise (iako njezinih sisa nikad dosta) nego da svekoliko pučanstvo shvati kako je teška, ali i zanimljiva svakodnevica karabinjera u malom slikovitom provincijskom talijanskom gradiću. To se mogu susrest svakojaki zanimljivi likovi, raznolike kriminalne aktivnosti i neobične, pače tragične životne situacije. A posebno je potrebno primijetiti kako su svi karabinjeri mladi i lijepi ili postariji i dostojanstveni, i svi redom odjeveni u lijepo skrojene elegantne uniforme.
Čovječe, kakva pizdarija! Da nije Manuele Arcuri i njezinih sisa (a bogme i guzice) niko živ ne bi gledao seriju
U koliko sati je serija i kojim danom??
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
Od ponedjeljka do petka oko 14.45. na RTL. Isplati se pogledat, Manuela Arcuri stvarno dobro izgleda, a ima još jedna plava teta (medicinska sestra - sve žene u uniformiPravi autor: kreky87
) koja je jednako dobra, ako ne i bolja (naravno, za one koji vole plave). Dakle, gledaj i uživaj. Radnju ne trebaš pratit, nema smisla.
Bravo!!!!!!Pravi autor: damfisk
![]()
![]()
![]()
dugo nisam vidio ovak dobru tetu...
koliko ima godina, tko zna?
jedino sto sam uspio naci da se moze vidjeti nesto vise...
Mislim da bu sad naglo porasla gledanost serije!![]()
Kaj se bojiš da nije maloljetna?Pravi autor: GajbaPive
![]()