| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Marina Jerković u Slike forumu; sramota za cijelii šou da Sabina pored Marine pobjedi... a još veća sramota da Martina bude eliminisana pored Valentine... BUUUUUUUUUUUUU!!!... |
| | #122 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-07 Godina: 18
Poruka: 6
![]() | Re: Marina Jerković da se razumimo sabina je isto prekrasna ali.....marina ima nesto.....ma prvo moja je trogirka i zato mi je draga.....i danas je izgledala i hodala spektakularno...a ona fotka-ajme.......ma marina ce uspit i bez njih,nju su vec zapazili......go marina go girl |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 199
![]() | Re: Marina Jerković Daj, o čemu vi pričate cura ima komplekse zbog osmijeha, s razlogom, ima široke bokove, zdepasta je i ima kratak vrat nije materijal za modela, ma koliko samouvjereno i napadno zračila ![]()
__________________ ----let the sunshine in---- |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: B. Luka
Poruka: 126
![]() | Re: Marina Jerković [quote=morska_vila;962556] nije materijal za modela, ma koliko samouvjereno i napadno zračila pa ti fakat nisi normalna.... al opet svi je ljudi se razlikuju... pa i stavovi prema drugima, al ponavljam -pa ti fakat nisi normalna- ![]() ![]() |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 299
![]() | Re: Marina Jerković Predivna je marina...posebna,simpatična,profesionalna... stvarno mi je žao šta nije pobijedila,jedina ima neku osobnost i šarm,dok je sabina pomalo jednolična,a valentina preumišljena i ulizica. Najbolje ikad mi je izgledala jučer u onoj crnoj uskoj haljini...prezgodna je!
__________________ Been there,done that.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski top model |
« Ivana Paris
|
Jessi Summers »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:19.

pa ti fakat nisi normalna.... al opet svi je ljudi se razlikuju... pa i stavovi prema drugima, al ponavljam -pa ti fakat nisi normalna-