| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Marina Jerković u Slike forumu; Citat: Pravi autor: bla45 hm,andrea andrea ima rosavo lice, tako da je bas ne vidim na pistama bome... |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marina Jerković andrea mi definitivno nije najljepša tamo....loš ten i stvarno prevelike oči..onaj njen pogled mi je strašan...a i ponašanjem je cura toliko odbojna da....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: Marina Jerković ma ne andrea nego ona dea, brkan ih jer to baš negledan često,mislin na onu curu šta je ispala plavu deu prekrasna je stvorena za bit model ni valentina nije loša ali nema lipo tilo....dea je bila favorit većini koliko znan al eto nije se baš trudila....svejedno je najlipša od svih šta su došle tamo |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Marina Jerković ima posebno lice ta dea. Šteta šta su je izbacili. Meni je andrea najgora, Kristina nije lipa u licu, ali ima ono nešto i karakterno mislin da je najzrelija za to, sabina mi je prelipa u licu, al isto navijam za Marinu, prava Dalmatinka! Samo nema dlake na jeziku, to bi je moglo koštat...
__________________ |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-07
Poruka: 26
![]() | istina za deu, ona je bila ok. nije posteno da su i nikolinu izbacilu a ostavili kristinu. po meni kristina treba van. od nikoline se moglo puno vise napravit. al i nju i deu, i moniku su izbacili iz istog razloga - premirne, tihe....bla bla kika van, marina - top model ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski top model |
« Kate Walsh
|
Megan Gale »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:43.

andrea ima rosavo lice, tako da je bas ne vidim na pistama