| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Marina Parlov u Slike forumu; po meni je ta ženska precijenjena... nije da je loša, ali ima ih puno puno boljih od nje na ... |
| | #501 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 530
![]() ![]() | Re: Marina Parlov po meni je ta ženska precijenjena... nije da je loša, ali ima ih puno puno boljih od nje na estradi, pogotovo u faci evo par primjera,recimo meni su bolje severina, sopekica,pišekica,sonja kovač,karmen barić,lana baneli, monika kravić,lana jurčević, maja šuput.... i da ne nabrajam dalje..
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola Zadnji Uredio One-of-us : 28-04-08 u 19:14. |
| | |
| | #506 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marina Parlov nije losa, al iskreno uzivo zena izgleda dosta bolje + visoka je a ne kao tina katanic za koju san se jaako razocara
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fhm, marina parlov |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.