| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Martina Bukovec u Slike forumu; Martina Bukovec, 21-godišnja Zagrepčanka međimurskih korijena, nedavno je postala Miss fotogeničnosti na izboru Miss Universe u Opatiji. 21 ... |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Martina Bukovec Martina Bukovec, 21-godišnja Zagrepčanka međimurskih korijena, nedavno je postala Miss fotogeničnosti na izboru Miss Universe u Opatiji. 21 godina; Zagreb; Visina: 175 cm Studentica je Pravnog fakulteta u Zagrebu; Vrlo dobro govori engleski i dobro njemački jezik; Voli sport, plesanje, pjevanje, bavi se aerobikom i tai-boom, te trčanjem; Nakon završetka studija i položenog pravosudnog ispita želi raditi u Državnom odvjetništvu. ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 2
![]() | Re: Martina Bukovec Slažem se s Mamom... cura nije baš nešto. Ko prvo, shvaćam da je lijepo imati šire bokove, al da se počne širiti već od struka? Očito da je bila bucmastija pa je puno smršavila odjednom-to se još sjećam kad mi je jedna frednica imala takvih problema. A jel ona to piše da ima zavodljiv pogled? Ne bi htio nikog vrijeđat, al meni je maaaaalčice blentav. Nisam imao namjeru niš pisati, al kad pročitam članak, a ova se ne prestaje hvaliti... Ako si tako dobra, curo pusti druge da to rade umjesto tebe. I nikad mi neće bit jasno...što `djevojče`od, ne znam kolko je pisalo, al znam da bar dvije iznad 20 godina, ima tražiti više nego polugola u novinama? Nešto mi tu ne paše...ide na faks i ima dugogodišnjeg dečka? Pa šta će joj to? Neka se primi knjige i dečka i živi ko normalna dvadeset i nešto godišnjakinja. Cure poput one Grdić i prelijepe Lorene(ne znam prezime) žive od toga pa njima svaka čast, al ovo je too much za moj ukus. Al ako ima priprostih kvazi-odraslih ljudi pa ih ovakve stvari vesele... neka raja uživa. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martina Bukovec Citat:
Dobrodošao na forum ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bukovec, martina, martina bukovec, miss universe, opatija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.