| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Maya Azucena u Slike forumu; Sinoć sam je upoznao. Nažalost nisam imao fotić a na netu nema boljih slika od ovih. Inače vrlo uljudna ... |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Maya Azucena Sinoć sam je upoznao. Nažalost nisam imao fotić a na netu nema boljih slika od ovih. Inače vrlo uljudna i puno ljepša uživo.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Maya Azucena Stavi ih ovdje da si vidimo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maya Azucena Citat:
Pa ljepa je i tu! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Maya Azucena Bio je Božićni koncert u Bjelovaru, hrpa izvođača među kojima i ona. Teta je vrlo uljudna i komunikativna, i poprilično zgodna uživo.
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-06-07
Poruka: 3
![]() | Re: Maya Azucena Citat:
U biti, Maya, Rashida i Chramaine su moji prijatelji i klijenti. Maya je kao osoba i kao glazbenik, izuzetno kvalitetna. Sorry za deelay za slike. Imam nešto slika sa Porina sa Gibbom i opet sa Gibbom sa zadnje svirke u Kanfanaru, sa partyja povodom otvorenja nove tvornice TDR. Vidim da se ovde mogu staviti samo slike koje povlačim sa nekog weba. Pošto su ovo slike iz privatne kolekcije, posalo bi ti ih na neki e-mail, javi što i kako ... Ako te još nešto interesira, javi se! Ako si doista ''fan'' imam jedan CD od Maye za tebe Pozdrav! Z Zadnji Uredio ZAPP : 06-06-07 u 16:35. Razlog: dodati fotografije | |
| | |
![]() |
| Tagovi: azucena, maya |
« Martina Tomčić
|
Helena Karel »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!