| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Megan Fox u Slike forumu; Zanima me zašto su ljudi... bla bla bla Želi li netko prihvatiti okladu sa mnom do kada će zvijezda ... |
| | #231 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Godina: 26
Poruka: 3
![]() | Re: Megan Fox Zanima me zašto su ljudi... bla bla bla ![]() Želi li netko prihvatiti okladu sa mnom do kada će zvijezda Megan Fox sjajiti? Sigurno duže nego tvoj besmisleni post! Otvori temu na filmu ili filozofiji pa tamo raspravljaj o tome... ![]() Zadnji Uredio F4U Corsair : 14-07-08 u 22:01. |
| | |
| | #234 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-01-08 Godina: 23
Poruka: 102
![]() | Re: Megan Fox Mislim da se stvarno tebe ne ticu operacije megan fox i duljina njenog sjaja na sceni.A osim toga tko si ti da govoris kakve su cure muska fantazija. btw filozofija je malo vise
__________________ "Ideas are not soda cans. Recycling sucks." Dr. House Zadnji Uredio F4U Corsair : 14-07-08 u 21:59. |
| | |
| | #236 (permalink) |
![]() | znači, čovjek smije imati svoje mišljenje sve dok se ono poklapa sa mišljenjem večine? zanimljivo... Smije, ali ga ne treba iznositi tamo gdje to nije predviđeno p.s. ispričavam se cijenjenim inventarima ovog foruma na mojoj uvrijeđujuće besramnoj zabuni stavljanja svojeg posta pod temu - slike! nadam se da ćete mi oprostiti... Hoćemo, ali ne radi to više ![]() zanima me gdje je nestao moj post, ako se smije znati? Izbrisan je... ako jest, tada bi bilo lijepo od dotičnog zaposlenika da obavijesti člana čiji je post izbrisan, skraćen, preuređen i sl. Nema potrebe za tim, pravila to ne nalažu. Znao si da si off topic, a nastavljanjem pisanja provokacija mislim da si i troll. Upozoren si... F4UZadnji Uredio F4U Corsair : 15-07-08 u 18:46. |
| | |
| | #238 (permalink) | |
![]() | Re: Megan Fox Citat:
| |
| | |
| | #239 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Megan Fox moderator u ovoj temi i piše ti na kraju modificiranog posta, a to je F4U Corsair...i isključi caps lock ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: fox, megan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.

F4U