Odlična!
slika nažalost skoro da i nema, evo jedne
Raspravljate o temi Mila Horvat u Žene forumu, dio Slike foruma; Šta kažete na nju ? Meni je jaaaaaaaako dobra ...... Ako netko ima slike samo stavljajte !...
Odlična!
slika nažalost skoro da i nema, evo jedne
mala je zakonjel zna tko koliko ima godina ?
![]()
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
ovako...
cura ima 24 godine i po izjavi nekih njoj bliskih ljudi ne moze naci decka...
da li ima visoke standarde ili je nesto drugo u pitanju neznam, ali trenutno je fraj, pa stoga, navalite! (ovo navalite - ko da se prodaju peceni pilici...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
NO COMENTPravi autor: GajbaPive
Pravi autor: Maslow
sta god si htio reci s time...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
izgleda dosta starije za svoje godine... ja sam mislio da ima vise godina... navalite narode, cura je fraj:
:
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
Pravi autor: GajbaPive
U jebote !!! ja sam mislio da ima njmanje oko 35 godina , huh ! meni je iskreno predebela i nije mi lijepa u licu pogotovo sad kad znam da ima 24 godine, pa ta ce sa 35 izgledati kao baba od 50 godina !![]()
...puuuuh...kolko glupih komentara tu...cuj ovo....meni ..je predebela....prestara...itd....bas bi vas htel vidjet kak vi zgledate....hehehe...mala je zenstvena i mljac je.....![]()
![]()
![]()
:dog
evo chitam u novinama kako kaže da ne može zamisliti da bude sa nekim u svom stano,,,pfffft kakva psihopata......