| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Moon Bloodgood u Slike forumu; Američka glumica i model, 34 godine.... |
| | #2 (permalink) |
| Top Uploader Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 5,713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moon Bloodgood
__________________ "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan... ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati" by Mazda |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moon Bloodgood
__________________ "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan... ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati" by Mazda |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-06 Godina: 50
Poruka: 64
![]() | Re: Moon Bloodgood http://rapidshare.com/files/23555916..._-1080p-01.avi Izgleda nije body double : We heard that you were fighting to keep your topless scene in the movie. Let me clarify, I wasn't fighting for it, I just don't like to feel that as a woman I should be apologetic about my sexuality, or that I made a choice because I was forced to do it. I thought the scene was appropriate. I thought it was beautiful. I have a very European feel about nudity. I just don't ever want to, as a woman, confine myself and be a certain way when sexuality if a part of me. So I didn't fight for it. But I didn't fight, you know, against it. I just want what's right for the scene. They said it might be on the DVD? My boobs, or the whole thing? I mean I've shown my boobs to Robert De Niro, you now what I mean, it's a boob. Why are we making such a big deal? [Laughs] Please don't put that in quotes. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-06 Godina: 50
Poruka: 64
![]() | Re: Moon Bloodgood http://sharenxs.com/view/?id=aqa8fk6-065418-ztzt8qj Neka netko stavi malu sličicu , prestar sam ja za te stvari ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moon Bloodgood Citat:
__________________ "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan... ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati" by Mazda | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moon bloodgood |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:47.