| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Nereida Gallardo Alvarez u Slike forumu; Citat: Pravi autor: In Flames Vjeruj mi, nama muskima je dobra, i ima dobre noge i neznam o kakvom mrsavljenju ... |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 98
![]() | Re: Nereida Gallardo Alvarez Citat:
http://www.croportal.net/forum/attac...lvarez-4.jpeg/ | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nereida Gallardo Alvarez Kaj glumis ti? Ides od trebe do treba na ovom forumu i komentiras ih... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nereida Gallardo Alvarez Sluzi za postanje slika. Podforum ti je slike. A ne da ti o svakoj trebi na ovom forumu moras nekaj rec.
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: alvarez, christiano, cura, gallardo, nereida, ronaldo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:49.

, hebeš curu koja izgleda ko vješalica 
ja sam sebi ne mogu objasnit dal obožavam tog lika il ga mrzim al u svakom slučaju me fascinira