| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Nikolina Paić u Slike forumu; Bila je miss Pgž 2002g,Riječka manekenka, radila je kao model u Milanu! Ja sam je prije znao viđat na ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-07 Lokacija: Rijeka Godina: 23
Poruka: 22
![]() | Nikolina Paić Bila je miss Pgž 2002g,Riječka manekenka, radila je kao model u Milanu! Ja sam je prije znao viđat na revijama u Rijeci a sada je ne vidim više nigdje! Očito se nije probila dalje! |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Kko znaš da su joj sise umjetne?1 pa nisu bile kad sam je ja vidio! Ja znam da je ona išla radit u Milano, siguno ih je tamo stavila ako su to uopće selikoni!! Koristi ![]() Zadnji Uredio daidza : 09-11-07 u 21:52. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 56
![]() | Re: Nikolina Paić Citat:
Inače,Nikolina ti više nije po Milanu,izgleda da je završila s karijerom,navodno nešto hostesira i jebe je tip s kojim je već 5-6 godina iako se navodno žalila da nije sexualno ispunjena. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Nikolina Paić Tko ti je rekao da nije u Milanu? Pise u fhmu kako je odradila reviju DG u Cannasu na filmskom festivalu i slike su na njezinom my spacu, .. ja neznam .. a tako bi volio vidjet tu curu,.. ti je poznajes osobno? znaci ima decka i nije zadovoljna! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mislite, njoj, sta |
« Tamara Pivac
|
Marisa Miller »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.