bomba!!!![]()
Raspravljate o temi Nives Brauner u Žene forumu, dio Slike foruma; Nives Brauner...
bomba!!!![]()
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
Bill Murray - Lost in Translation
evo nađoh još nešto...
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
Bill Murray - Lost in Translation
ima li jos slika za rep+
WOOOW
Tko je ta zena?
Sto radi?
S kim se je*e?
Gdje zivi?
Ima jos slika za postat?
![]()
Zadnji Uredio daidza : 17-11-07 u 11:30
rep + za obojicu![]()
Evo Titane,...
"MISS TANGA JADRANA Mariborčanka Nives Brauner na završnom izboru u Puli ponijela laskavu titulu
---
Nives Brauner ukupna je pobjednica Miss tanga Jadrana. Ta 19-godišnja Mariborčanka i druga pratilja Miss Slovenije profesionalno se bavila baletom 15 godina.
- Zbog ozlijede zgloba morala sam prestati s baletom. Ove godine sam upisala studij nautike u Portorožu, a jako me zanimaju motori. Luda sam za njima i želja mi je jednog dana kupiti jedan s pravom kubikažom. Skuteri ne dolaze u obzir - rekla je Nives.
Zanimljivo je da je na turneji upoznala svog današnjeg dečka, Gorazda koji je svjetski prvak u padobranstvu.
- Bila je to ljubav na prvi pogled. Nakon turneje još smo ostali odmarati se i kupati u Istri. Uglavnom smo bili na usamljenim plažama jer sam velika ljubiteljica nudizma - rekla je Nives.
Manekenstvom se počela baviti slučajno kada joj je u Mariboru na ulici prišao fotoreporter i upitao želi li se baviti tim poslom.
- U Hrvatskoj ću raditi za modnu agenciju Tarol čija je vlasnica Tamara Roglić koja je vodila program na miss tanga Jadrana - rekla je Nives koja će hrvatsku primijeru na modnoj pisti imati krajem rujna na Danima vjenčanja u zagrebačkom Globosu. U međuvremenu će s dečkom Gorazdom sedam dana na Ibizu. To joj je bila nagrada za osvojenu lentu miss tanga."
tako mlada a već slovenka![]()
unisti mi mastariju,bas sam posegnuo za alatom,a ona slovenka.e pa nebi je pa makar i zadnja,samo zato sto je slovenka.