| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Petra Ivić u Slike forumu; ... |
| | #2 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Petra Ivić zgb1986, avatar ti je za 10 , nego, ja imam playboy di je ona al kao što već znate nemam skener, pa ću morat slikat, to će loše ispast, pa će te me samo popljuvatzato ništa od slika ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Petra Ivić Ma ženska je bez veze, ne liči na ništa, a playboyci bi mogli i mene prešpricat da izgledam ko Monica Belucci. ![]()
__________________ Ništa nije važnije u životu muškarca od brijanja. Stara pakistanska poslovica |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Petra Ivić Citat:
Apoljone, alo imas digitalac, slikaj!! kak ispadne nek ispadne! i ja tako slikam kad nemam skener!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Petra Ivić Trudio sam se koliko sam mogao, ali vrijeme je oblačno i blic je sve zamutio. kome smeta nek ne gleda, bolje nisam mogao... ubost će apoljon skener uskoro, pa će bit bolje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ivic, petra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.

, nego, ja imam playboy di je ona al kao što već znate nemam skener, pa ću morat slikat, to će loše ispast, pa će te me samo popljuvat