| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Alecia Beth Moore - Pink u Slike forumu; Citat: Pravi autor: redcode dali možda imaš neki njen koncert? Naravno, ali mislim da je to zabranjeno postati? Ako ... |
| | #21 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Pink (Alecia Beth Moore) Naravno, ali mislim da je to zabranjeno postati? Ako netko želi koncert neka to zatraži PM-om, rado ću vam dati.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Pink (Alecia Beth Moore) Pitao si što je to PM. Dakle to su ti privatne poruke koje možeš poslati bilo kojem članu ili članici foruma. Ako nekome hoćeš poslati PM klikni na ime te osobe i pojaviti će ti se izbornik u kojem odabereš "pošalji privatnu porruku korisniku..."
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: alecia, beth, moore, pink |
« Leona Lewis
|
Holly Madison »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.