Pokazujem rezultate 1 do 1 od 1
Like Tree6Likes
 • 1 Post By Joks

PRAVILA FORUMA SLIKE

Raspravljate o temi PRAVILA FORUMA SLIKE u Žene forumu, dio Slike foruma; ...

 1. #1
  Veteran par excellence Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
  Datum registracije
  02-06-04
  Poruka
  21,594
  Liked
  12357 times

  PRAVILA FORUMA SLIKE

  Pravila foruma Slike


  1. Kada mislite otvoriti novu temu OBAVEZNO pretražite forum jer možda ta tema već postoji. Ako tema već postoji postavite slike koje mislite u tu već postojeću temu. Svaka dupla tema biti će obrisana.

  2. Nove teme obavezno otvarati u obliku IMENA I PREZIMENA osobe čije se slike nalaze u toj temi. Svaka nova tema koja ne zadovoljava ovo pravilo biti će obrisana. Za sve one kojima neznate ime nema mjesta na forumu.

  3. Zabranjeno je otvarati novu temu ako ne sadrži barem jednu sliku. Ako tražite nečije slike za to postoji tema REQ: Slika. Svaka nova tema bez ijedne slike biti će obrisana.

  4. ZABRANJENO JE POSTAVLJANJE HARDCORE I EROTSKIH SLIKA KOJE PRIKAZUJU CIJELO GOLO TIJELO!!!
  Dozvoljena je blaga erotika, najviše gole grudi. Poželjno je postavljati slike na kojima su modeli obučeni.

  5. ZABRANJENO JE POSTAVLJANJE FILMOVA I KLIPOVA!!!
  Dozvoljeno je postaviti jedino isječke (po mogućnosti kraće od pola minute) ako je to baš nužno. Svaki takav isječak ako je neprimjernog sadržaja (hardcore ili sl.) bit će obrisan.

  6. Poželjno je postavljati slike u obliku privitka poruci. Ako baš nemožete postavljati slike na taj način dozvoljeno je postavljanje slika postavljenih na neki od upload servisa za slike (Popularni imagehost-ovi) s obaveznim prikazom slike u obliku thumbnail-a. Upload slika na forum.
  Slike postavljene u obliku linka će se brisati. Dozvoljeno je postavljati arhivirane galerije (zip, rar) s prikazanom najmanje jednom slikom što se u galeriji nalazi. Postovi koji sadrže samo link na neku galeriju također će se brisati.

  7. Zabranjeno je komentiranje sadržaja poruka objavljenih u ovom forumu. Ako sadržaj poruke želite pohvaliti, koristite like. U suprotnom nemojte to učiniti. Za komentiranje osoba i izgleda osoba čije su slike objavljene u poruci, otvorite temu na prikladnom podforumu.


  Kršenje bilo kojeg od ovih pravila biti će sankcionirano upozorenjem.
  Uzastopno kršenje ovih pravila bit će sankcionirano bannom (privremenim ili trajnim, to će odlučiti administrator s moderatorima)  Ovo pravilo je podložno promjenama i preporučuje se korisnicima da ga pročitaju s vremena na vrijeme i uoče promjene.
  Neznanje da je došlo do promjena ne opravdava korisnika u kršenju pravila.
  Zadnji Uredio Joks : 02-06-18 u 20:40
  striborbor likes this.
  jednu čašu držim u ruci, polako je okrećem...

Lajkaj nas na Facebooku