| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi REQ: Slika u Slike forumu; Citat: Pravi autor: Birtija Još bi samo pitao jel ima tko slika od: - Dvina (s farme) - Nataša Đurak (bila ... |
| | #311 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Okinawa 1945.
Poruka: 3,425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: REQ: Slika Citat:
![]() Danna Garcia, Dvina Meler itd.
__________________ | |
| | |
| | #314 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Babina Greda Godina: 33
Poruka: 959
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: REQ: Slika Oće, samo da ih posložim i sortiram, jer ih imam najmanje u 5 različitih file-ova...
__________________ Svako 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za RAR cijele kolekcije 1 osobe s Hrvatske scene po želji (50.000 slika, >10GB, 2094 komada) |
| | |
| | #316 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Babina Greda Godina: 33
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: REQ: Slika Ahaaa... nju tražiš... ...A tko je ona?! ...To ti je Ariana Kruljac (Ariana bez "j", ok?! )...i evo da znaš nosila je na sajmu crvene! ![]()
__________________ Svako 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za RAR cijele kolekcije 1 osobe s Hrvatske scene po želji (50.000 slika, >10GB, 2094 komada) |
| | |
| | #317 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: REQ: Slika Citat: A ovaj "Birtija" neki lik... pa koliko ti djete imaš godina?
__________________ Svako 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za RAR cijele kolekcije 1 osobe s Hrvatske scene po želji (50.000 slika, >10GB, 2094 komada) | |
| | |
| | #318 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: REQ: Slika Piše ti sa strane. Jesi slijep? 23 god. sljedeći mjesec. Šta se čudiš, tražim dobre komade kao i ostali na ovim rubrikama, neću valjda tražiti slike od Jadranke Kosor, a ako misliš o tome da ne znam koristiti tražilicu, tražilica me zna iznevjeriti par puta, pa naravno da ne uspijem pronaći jer mislim da nema te rubrike. Zadnji Uredio Birtija : 30-05-08 u 18:24. |
| | |
| | #319 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: REQ: Slika Citat:
__________________ Svako 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za RAR cijele kolekcije 1 osobe s Hrvatske scene po želji (50.000 slika, >10GB, 2094 komada) | |
| | |
| | #320 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: REQ: Slika Citat:
Kako se "TI" snalaziš na netu? Usput, prilično imaš loše ocjenjenu repliku s obzirom na to da imaš 33 godine, a meni soliš pamet oko tražilice. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: req, slika |
« Lana Kuduz
|
Ivana Kindl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:41.

A ovaj "Birtija" neki lik... pa koliko ti djete imaš godina?
Kako se "TI" snalaziš na netu?
Usput, prilično imaš loše ocjenjenu repliku s obzirom na to da imaš 33 godine, a meni soliš pamet oko tražilice.