| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Rihanna u Slike forumu; baš je dobra, užasno me podsjeća na moju bivšu... |
| | #269 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 23-11-06 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 3,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rihanna Video 1 - Pon De Replay Video 1 - Pon De Replay RapidShare: 1-Click Webhosting --------------------- Video 2 - Break It Off Video 2 - Break It Off RapidShare: 1-Click Webhosting --------------------- Video 3 - SOS Video 3 - SOS RapidShare: 1-Click Webhosting --------------------- Video 4 - Breakin Dishes Video 4 - Break In Dishes RapidShare: 1-Click Webhosting --------------------- Video 5 - Unfaithful Video 5 - Unfaithful RapidShare: 1-Click Webhosting --------------------- Video 6 - Shut Up And Drive Video 6 - Shut Up & Drive RapidShare: 1-Click Webhosting--------------------- Video 7 - Umbrella Video 7 - UmbrellaVideo 7 - Umbrella RapidShare: 1-Click Webhosting Video 8 - UK No.1 RapidShare: 1-Click Webhosting
__________________ €vërýbÔdý íš †@lkíng abÓü† ge†tíng á LíFe ßú† whërë Cán í ÐÔwnlÓ@d î†? ™ |
| | |
| | #270 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rihanna Znam da sam rekao da ne ću na 2 mjesta ali neke slike nestaju i bolje bi bilo da su ovdje jel tema o Jessici Albi ionako ima previše pogleda - dakle ovu stranicu zaključujem s ovim , a na sljedečoj str. 28 donosim još nikad viđene slike i samo od Rihanne Rihanna kaže : Rihanna Picked On At School For Being 'White' - “I was a little confused as a kid because I grew up with my mum, and my mum is black. So I was cultured in a very ‘black’ way. But when I go to school, I’m getting called ‘WHITE ‘ .They would look at me and would curse me out. I didn’t understand." Jessica Alba kaže : Poznavatelji holivudskih struja tvrde kako Jessica Alba još nije ušla u A kategoriju glumaca, no ona, čini se, ne misli tako. "Halle Berry, Jennifer Lopez i ja smo jedine glumice koje nisu BJELKINJE , a mogu otvoriti film" Ljudi mene uvjeravaju Alba ti je bjela , Rihanna crna - ja sam oduvijek tvrdio da su iste boje ( kao većina ljudi koja ide na more preko ljeta [ i ja ] ) - a ta boja je - zaključite sami nakon slika Svaka sličnost je slučajna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: rihanna |
« Ines Makek
|
Hayden Panettiere »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| valentajna |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

Pali gume a ne dušu