| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sabrina Salerno u Slike forumu; Prije samih slika, malo konteksta za one mlađe: godina je 1989., možda 1990. Malo je silikona, a mnogo neobrijanih ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 61
![]() ![]() | Sabrina Salerno Prije samih slika, malo konteksta za one mlađe: godina je 1989., možda 1990. Malo je silikona, a mnogo neobrijanih međunožja. Nema interneta, nema Klika ni FHM-a, a televizija ima ukupno 1.5 kanal; nema ničega, a ono malo što se može vidjeti cijeni se tim više. Ja sam kržljavi cvikeraš koji je tek ušao u pubertet, a ona je 21-godišnja božica seksa koja je spotovima za "Boys" i "My Chico" obilježila to razdoblje mnogim mojim vršnjacima. Kad je u spotu "My Chico" samo na sekundu zadigla majicu i otkrila svoje... adute, pomislio sam da sam ugledao Boga ili nešto vrlo blizu. Rekao bi Jura Stublić: A sad je sve drugačije... Pa eto, posveta jednim prošlim, posve drukčijim vremenima: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Sabrina Salerno Ah to su bila vremena, ulazak u pubertet... Savaka čast na slikama i podsjećanju na Sabrinu ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-12-07
Poruka: 1,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sabrina Salerno ![]() Sabrina dolazi u Čačak Sabrina Salerno, seks i pop ikona osamdesetih, doputovaće u Čačak kako bi svojom pojavom uveličala manifestaciju Dani estrade. Italijanska umetnica izuzetno velikog poprsja je ovu informaciju podelila sa fanovima na sajtu „my space“ i tako otkrila tajnu koju su organizatori manifestacije čuvali kao iznenađenje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sabrina, salerno |
« Arielle Kebbel
|
Angela Merkel »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.