| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sandra Bosnar u Slike forumu; predobra je!... |
| | #12 (permalink) |
| wayward | Re: Sandra Bosnar e papčine, dok sam ja tražio slike još dok je vodila Kokice ,niko nije znao ko je ona, mislili ste da sam lud, i još ste mi temu zatvorili. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #13 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sandra Bosnar ženska mi je stvarno dobra, nabacit ću par slika ako naletim na emisiju ![]() (i ako uspijem naštelat antenu za karticu)
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-08
Poruka: 1
![]() | Re: Sandra Bosnar Ćao ekipo, vidim da ste se raspisali o vjerojatno najljepšoj ženi na TV ekranima. I sam sam si dao truda pa za sve Vas pripremio par lijepih sličica o dotičnoj ljepotici. I što reći još...gledajte i uživajte. Nadam se da ćete u njima vidjeti svu ljepotu jedne žene...kao što je ja vidim svojim očima. Lijepi pozdrav svima M. http://www.croportal.net/forum/image...4ce494fac7.gif ![]() Zadnji Uredio Mindspiel : 11-01-08 u 00:33. Razlog: Zabo |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-03-07 Godina: 24
Poruka: 18
![]() | Re: Sandra Bosnar Evo i mog doprinosa, samo ne znam screenshotove stavit u thumb, tj. photobucket nema tu opciju Inače, dobra! ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko za sad, ako sam nešto zeznuo molim admine da isprave i da me upute prek pp-a kako se pravilno radi |
| | |
![]() |
| Tagovi: sandra bosnar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:47.