| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sanja Savić u Slike forumu; U biti mislim da svi primjećuju samo njezinu,priznajem, retro frizuru, ali meni se osobno sviđa sve na njoj. Jedino ž... |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-06 Godina: 25
Poruka: 6
![]() | Re: Sanja Savić U biti mislim da svi primjećuju samo njezinu,priznajem, retro frizuru, ali meni se osobno sviđa sve na njoj. Jedino žalim što ne mogu vidjeti više njezinih slika, a osobito me zanima kako izgleda danas |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sanja Savić to se zove prirodna lepota. Bez silikona, i nije retuširano. Nije fotošopirano. Lepo je videti ovako običnu devojku. Ja isto nevolim gledati one sve super i nema greške. Mislim ova isto nema greške. Sviđaju mi se njene cikice sa roza bradavicama. Vidi i srčaljku ima u ustima. citat: Dvadesetogodišnja Riječanka ne tvrdi da je lijepa i da ima lijepo tijelom, no svjesna da je zanimljiva zbog boje i izgleda kose, neobičnog lica i skladnog tijela. Nije playboyevski standardna: njihove su ljepotice plavuše duge ravne kose, silikonskih usana, golemih grudi i s dlačicama, a ona je kovrčava, crvenokosa, normalnih usana, nižeg rasta, skladnih manjih grudi i – potpuno izdepilirana Svibanjsku duplericu hrvatskog izdanja magazina »Playboy« zauzele fotografije obnažene dvadesetogodišnje Riječanke Sanje Savić. Ova neobična crvenokosa djevojka obožava kreiranje frizura i odjeće, sanja o svom beauty centru, voli slikati, crtati i fotografirati, plesala je u »Porto Ri«, bila u »Malim manekenima«, a ...
__________________ golotinje, seks, besplatna mjuza i grupnjaci link Zadnji Uredio saban sajnovic : 07-08-08 u 02:30. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sanja, savic |
« Felicity Huffman
|
Ana Tanić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.