| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sanja Tahirović u Slike forumu; nadam se da bude danas njezinih slika!... |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanja Tahirović Bolja mi je od one Lorene ![]() Ove je nekak luđa kad se tam baca po studiu, čagica i te prehe ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 3
![]() | Re: Sanja Tahirović sanja je ženstvenija i ljepša..ima ono nešto i zna se šaliti i svako malo si počaga...šta ima loše u tome,pa mora i ona 2 sata zabavljati ljude,a i djeluje iskreno pa i ponekad zbunjeno..što mi je slatko dok je lorena čudna,stalno pije vodu što je odraz njene nesigurnosti i vidi se da nema teme za razgovor s ljudima,nego uvijek nešto loše improvizira...i da,ful mljacka kad pije vodu,čudno hoda,i zubi su joj koma...ne želim da me shvatite krivo,inače ovako ne komentiram ljude,ali one ipak rade na tv,zar ne.. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanja Tahirović he he izgleda kao Matija Vujica u boljim danima bljaksi ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter | Re: Sanja Tahirović Citat:
![]() a sanja mi je nekako isprazna, djeluje mi kao da joj je taj ples kompenzacija za pricu | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

tko ga je bannao