| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sanja Tahirović u Slike forumu; Citat: Pravi autor: rsaaaj čuj prijatelju 5000 eura i ima veće sise, to se tako radi, možeš birati broj ... |
| | #231 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanja Tahirović Citat:
- jednu kockastu a drugu trokutastu... - tri para, pa si doma sam mjenjaš veličinu... - garanciju od tri godine (ako se vaša sisa ikad istroši ili istupi dobijate novu) - nova usta, sise, guzice... sve za 5000 eura Ako dovedeš tri prijateljice, dobiješ jednu sisu besplatno, samo danas... ![]() | |
| | |
| | #235 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-10-06 Lokacija: Teotihuacán
Poruka: 343
![]() ![]() ![]() | Re: Sanja Tahirović kakav je ono novi studio? katastrofa. nema trosjeda,nema fotelje,nema stolića, nema prašćića,na kojem je sjedila... ![]() ekipa sa rtl-a,vraćajte sve na staro ![]() sanja mi je neprepoznatljiva u ovom novom ambijentu. |
| | |
| | #237 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 24
Poruka: 383
![]() | Re: Sanja Tahirović ajde malo mucni ton ajnstajnovskon glavicon pa skuzi da ti je covik tia u fino rec sta stavljas slike od te na temu od sanje. ako ti se otvara tema otvori je sam mozes je u minutu otvorit
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... |
| | |
| | #238 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-08
Poruka: 4
![]() | Re: Sanja Tahirović Jel to sanjica ima nove sise? Sinoć je bila prejebena i imala je neku majcu u kojoj su joj sise skoro ispale van ![]() I da molio bih capsove od jucer ak ko ima, fakat je bila predobra. Zadnji Uredio ganci82 : 19-06-08 u 12:56. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
« Anica Martinović
|
Barbara Nola »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| djakovo |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.