| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sanja Tahirović u Slike forumu; Ne može se Lorena usporediti sa Sanjom! Sanja je predobra!... |
| | #264 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-10-06 Lokacija: Teotihuacán
Poruka: 343
![]() ![]() ![]() | Re: moj osvrt na sanju Citat:
http://www.sendspace.com/file/wt7221 trajanje 18 minuta, rezolucija 640x480, format mp4... ![]() | |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Sanja Tahirović evo...jucer sam ja doso doma oko jedan sat ujutro...i iso lec al nisam mogo zaspat,pa sam upalio telku i bogami nista zanimljivo nije bilo...i upalim kunolovac,kada ono nije jedna kokos,nego su dvi! ja msilin da se dilija auto i nešto love...lorena mi nije nista posebno,a sanjica je jucer bas odlicno izlgedala,puno puno bolje od renkice! ako ste gledali jucer tu emisiju,onda ste mogli usporedit koja je ljepsa...meni je osbno bila sanja ![]() |
| | |
| | #270 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: Sanja Tahirović ne znam zakaj al mi je sanja draža od Lo.... iako Lo je lijepa cura i ok mi je... ali....sanjica je sanjica.....
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
« Anica Martinović
|
Barbara Nola »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.