| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sanja Tahirović u Slike forumu; ahahaha...koju životinju tražimo? -i stave joj facu...... |
| | #42 (permalink) |
| Starter | ajmo ljudi...fanovi i ostali postajte...zar ce da lorena ima više postova od sanje... SANJA = RULEZ =The best voditeljica ikad... ![]()
__________________ "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe." (Sri Chinmoy) |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 238
![]() | Re: Sanja Tahirović ja studiram medicinu i puno puta sam se upitao sta mi je to trebalo, sad znam ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
![]() | Re: Sanja Tahirović Ovo je takva emisija u kojoj mora 2 sata nešto brbljati a to što ponekad kompenzira sa pjevanjem i koji put "nabaci čagicu" ispada simpatično.Nitko ne traži nekakvu inteligenciju kod voditeljica u takvoj emisiji,što ne znači da je i nema,samo ovdje ni ne mogu doći do nekog velikog izražaja. Ja osobno mrzim ovakve emisije jer mislim da ljudima na legalan način sugeriraju da im uzmu novac iz novčanika,ali naravno tu su ljudi krivi što zovu a ne urednici takvih emisija.A kad bi ljudi znali koliki je postotak onih koji su dobili naspram onih koji su u gubitku,nitko nebi ni zvao.Mislim da bi bilo pošteno da na kraju emisije kažu koliko su imali ukupan broj poziva tijekom jedne večeri a koliko njih je dobilo vezu.... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter | Re: Sanja Tahirović ja gledam kunolovac samo radi SANJE i ničeg drugog...jebe se meni za novce... ali da ih imam dobro bi mi došli.. hehe ![]()
__________________ "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe." (Sri Chinmoy) |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
« Anica Martinović
|
Barbara Nola »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| gidudidu |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

obozhavam je