| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sanja Tahirović u Slike forumu; Sanjica je preeelijepa....I bas mi se svidja sto je zabavna i opustena kad vodi kunolovac....KEEP ON GOING GIRL... |
| | #62 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Sanja Tahirović ....Sanja je lijepša....ne Lorena je..........Ali,Lorena bolje izgleda .....ne,zasigurno Sanja bolje izgleda.... .....No,Sanja ima pravilnije zube......A šta fali Loreninim?!...... ......Gle,Lorena je simpatičnija........A šta Sanja nije?!!...... ......Ipak,Lorena ima ljepše noge......Ne,nego Sanji minica bolje stoji.... ......Ma,Sanja...............................Ali i Lorena..... ....Ovako mi izgledaju postovi na obje teme o Sanji i Loreni......Čitajući ih....i sam već postajem podvojena ličnost......prava zbunjola .... ![]() |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 55
![]() | Re: Sanja Tahirović Sanja cuga a Lorena se drogira,bar mi tako djeluju.Sanja pocuga jedno 4 do 7 rakija prije emisije pa je boli briga sto lupeta ,a ova K.LO(Kunolovac Lorena)se napusi il zvekne koji xtc pa se vere po studiju.Dooobre su obe .Treba ih natjerat da vode bosonoge ,vidim da se ljudi loze.![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
« Anica Martinović
|
Barbara Nola »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:49.

....Sanja je lijepša....ne Lorena je.....
....Ovako mi izgledaju postovi na obje teme o Sanji i Loreni......Čitajući ih....i sam već postajem podvojena ličnost......prava zbunjola
,a ova K.LO(Kunolovac Lorena)se napusi il zvekne koji xtc pa se vere po studiju.Dooobre su obe
.Treba ih natjerat da vode bosonoge ,vidim da se ljudi loze.

.
In German, AMG is pronounced " I am Ghey"