| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Severina Vučković u Slike forumu; dobra je mamaru joj... |
| | #976 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-05-06 Lokacija: Split,Dalmacija
Poruka: 579
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Severina Vučković ako je sta bilo skuzajte jerbo mi se ne gleda 100 strana...najbolji HR izvozni proizvod - odma uz bok prsate Pamele ![]() ![]() ![]()
__________________ Sve je lako,kad ti neko pokaže kako! |
| | |
| | #978 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 461
![]() | Re: Severina Vučković Obećala sam slike s koncerta (Crikvenica), evo nekih koje se bolje vide, vjerujte, trudila sam se što bolje ju ulovit, bila sam 2 red, ali slabo se to vidi... Bio je mrak, ja sam koristila flash... Ali opet to nije to... Doduše, imam dosta kvalitetan video, ali nemam adsl (pa opet ništa...) Sve u svemu mogu reći da je dobra zabavljačica, ne toliko dobra pjevačica, dobro tijelo ima i lijepa je! Samo ne znam zašto se toliko zabarikadirala tom silnom odjećom kad je bilo vruće za pop... I još u čizmama! Haha... P. S: jbt 100, 000 kn je dobila za koncert!!!! ![]() ![]() Zadovoljite se ovim ![]() |
| | |
| | #979 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-11-07 Godina: 1
Poruka: 2,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Severina Vučković Kurir // Severina - Noćna ptica Hrvatska pjevačica Severina tokom boravka na Crnogorskom primorju zamjenila dan za noć |
| | |
![]() |
| Tagovi: severina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| severina izgubila sud | Kristijan | Baš Razno | 9 | 23-12-04 10:07 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.