| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Slađana u Slike forumu; kad je to bilo?kak se zove emisija?... |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 122
![]() ![]() ![]() | Re: Slađana Ide srijedom na HRT1 (ili 2, zaboravih), ali sad je ljeto pa ne znam hoce li ici ili tek na jesen. Emisija se zove Privremeni Tjednik. Ovo sam ja sklepao od nekoliko emisija, buduci da sam je lovio kako-tako. |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 122
![]() ![]() ![]() | Re: Slađana Da naravno da imam video pa bio je uz capsove (ukoliko su link maknuli moderatori, molim da me se obavijesti ili na pm ili editom na moj post zašto) Evo linka ponovno: Rapidshare Download (~70MB) Uživajte! ![]() |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Slađana zakon thread upravo sam "procitao" svih 13 stranica! i opet nema linka za striptease koji radi ![]()
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sladjana |
« Sonja Kraus
|
Brankica Čonda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:54.

upravo sam "procitao"
svih 13 stranica!