| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Slađana u Slike forumu; ne bih da me sad netko optuži za ljubomoru jer sam cura,ali ova mi je ženska zbilja očaj,... |
| | #184 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Slađana Citat:
![]()
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. | |
| | |
| | #187 (permalink) | |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,566
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slađana Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #188 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slađana Slađa je netko tko je došao sa makadama na asfalt... Prije sam mislila da nije psihički skroz u redu, ali ona je izgleda u životu previše toga prošla i vidjela tuge, jada i čemera... U jednom intervjuu je izjavila ''sad kad sam naučila čitat...'' ni sad ne znam je li se sprdala ili ne ![]() Mislim da jednostavno ona ne kuži do kraja šta radi od sebe, kad se ono skida po tv-u, i kad plazi po starijim ljudima (kao da joj je netko rekao, aj to uradi bit će fora) Bit će mi drago ako ostane u Farmi kakva je dosad bila (jer ona se pobije kad nije po njenom, ops) jer unatoč svemu mislim da ima više klikera od pojedinih dama u gore pomenutom projektu Na kraju, koliko god ponekad izazivala zgražanje javnosti, pa i same mene, mislim da je ne treba osuđivat toliko, odrast će i ona... I da, voljela bih da dobije barem nešto novaca zbog sudjelovanja na Farmi |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Slađana Agness hebote... koji psiholoski presjek! sta se ti pucas Frojdom u slobodno vrjeme,ha ,ovo je vise onako "jednostavan" topic za homosapiens potrebe ,ali svakako,za pohvalu razina psiholoske analize ![]()
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sladjana |
« Sonja Kraus
|
Brankica Čonda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:04.

,ovo je vise onako "jednostavan" topic