| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Stefany Hohnjec u Slike forumu; Debela Štefica Meni je ta ženska smiješna! Kaže moj boyfriend da ju je vidio na autoshowu i da ... |
| | #51 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stefany Hohnjec Debela Štefica Meni je ta ženska smiješna! Kaže moj boyfriend da ju je vidio na autoshowu i da ima ogromne sise, a i pozadinu toliku! A ne kužim zašto je smanjivala te sisurde? Kaže "pamet nema veze sa grudima" ili neš tak...pa da nema, zapravo kod nje je sve otišlo u sise ništa u glavu ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stefany Hohnjec Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stefany Hohnjec ... veliš, bar malo da je ispala ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Stefany Hohnjec Citat:
![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stefany Hohnjec cital sam da je sise smanjivala jer je imala problema sa leđima zbog tolkih sisurdi
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stefany Hohnjec ... pa to ti ja velim... veli taj njen kirurg da su joj se naramenice urezivale po 1,5 cm u kožu kol'ko su joj monike teške nama lijepo za vidjet a mala patila ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Stefany Hohnjec Ona bu imala opasnih problema sa leđima u budućnosti,painkilleri će bit njezini njbolji frendovi, btw ste vidjeli njenu sliku u prvom razredu srednje? Kad je još išla na gimnastiku, veće daske nije bilo, kak su joj u tri godine joške tak narasle? To je zasigurno fenomen Jedan tjedan uzima grudnjak 2, slijedeći 3 lol |
| | |
![]() |
| Tagovi: stefany hohnjec |
« Iva Jerković
|
Fani Čapalija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:16.

, a imalo bi se šta za vidit