| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Što je zvijezda bez Photoshopa? u Slike forumu; Citat: Pravi autor: deedee ajoj.....stvarno ih ne moš prepoznat'.....činjenica je da šminka čini čuda i da najvećeg gabora ... |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Dive sa šminkom i bez Citat:
Da, istina. I nije stvar samo u šminki. Ne sjede one doma pred ogledalom i razmišljaju o tome kako će izgledati koji dan... Dakle, tko je zaslužan za njihov "savršen" izgled? Majka priroda? 20%... 1.Vojska stilista koji su plaćeni da se brinu o izgledu svojih klijentica/klijenata (šminka, frizure, odjeća, obuća) i da od njih stvore ikone. A ima ih koji su savršeno odradili posao... 2. Plastična kirurgija po potrebi 3. Profesionalno odrađeno fotografiranje ili snimanje (odabire se kut snimanja/kadar koji će sakriti eventualne nedostatke i staviti naglasak na pozitivne strane) 4. I konačno, za uklanjanje onoga što su potonji propustili...Photoshop Uz sve navedeno, mislim da bi pola cura iz mog kvarta bili svemirski komadi...uz uvjet da imaju neograničen budžet, naravno )Svaka od tih zvjezdi je "proizvod" sam po sebi, koji ima svoje prednosti i nedostatke. Zadatak je ljudi koji su za to plaćeni navedeni "proizvod" dobro upakiraju i prodaju ga. Čisti marketing. Bitan je celofan... Siguran sam da (iako se ne mogu u to sam uvjeriti), velika većina ovdje navedenih zvjezda i zvjezdica, uz časne iznimke, ne izgleda ništa bolje od prosjeka. Kad se samo sjetim prvih filmova slavne J.Lo, s onom neuglednom basketarom na glavi i guzičetinom do Londona, a vidi je sada! Sex simbol !!! Isprika na duljini posta... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-06 Lokacija: Unutar 051 Godina: 25
Poruka: 110
![]() | Re: Što je zvijezda bez Photoshopa? pa to ti je to...zašto nijedan brak u holivudu ne traje predugo... jer se svi ti muški jedno jutro probude prije tih svojih ljepotica i onda se useru ko grlice kad skuže s čim spavaju... ![]() Dok mi tu po forumima slinimo za Photoshopiranim i nažbukanim verzijama... ![]() Kome je onda bolje? Nama ili njima? ![]()
__________________ Arguing over the Internet is like running in special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, photoshopa, sto, zvijezda |
« Vania Millian
|
Silvia Toffanin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

)