| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sunčica Travica u Slike forumu; čekao sam samo koliko će trebati da je ekipa skuži, jel mala stvarno posebno izgleda.....inače je s istoka, ... |
| | #21 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | čekao sam samo koliko će trebati da je ekipa skuži, jel mala stvarno posebno izgleda.....inače je s istoka, sve točno što je onaj anveo, ali iz rume je i slike su skinute s moba......inače je male iz neke familije pune para, akko sma napisao, silikone dobila za 18-esti, a mijenja frajere kao čarape u istom danu, jer je naprosto...obožavaju.....drkica škvadro.......slabo ste se isprsili........... ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Citat:
... Ajd budimo realni...![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa da ima dvije kuće kakve veze ima.....to je dio teorija.....super komadi ne kakaju i ne prde....je i još jednako podriguju kao i mi.....ma super curke dolaze marsa.....cura izrasla u nekoj selendri, pa se malo maknula do novog sada.....pun ih je zagreb, matorci im beru kukuruz, a one glume super trebe.... ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-12-05
Poruka: 139
![]() | Citat:
: : | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Ima bas mjesto Ruma tamo negdke oko Beograda,stari mi vozi bus pa sam proslo ljeto isao s njim da vidim kako je tamo. Vecina curica izgleda tako, dosle sa sela u grad i sad bi vecina bila manekenke ili nesto slicno... Trazio sam njen broj ili mail ali oni to nemaju na netu,no jos ima nade moj frend ima bratica tamo pa cu probati nesto preko njega saznati... Stvarno ima nesto u maloj,zanima me sto bi rekla da zna da je ovakav hit na forumu!!! By the way zbog razlike u standardu mi bi tamo pripadali u bogatije ljude,ja kupio hrpu dvd-a za neku sicu a i sve ostalo je hebeno jeftino. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Citat:
![]()
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Isao bi ja za njom i dalje,a ne samo preko grane a mislim da se s tim slaze i vecina ljudi koji su vidjeli fotke. Definitivno vrlo hebozovna mala. Tamo mozes otici van,zdrobiti se od alkohola,upecati neku ovakvu krasoticu trpati u nju nekom hotelu s par zvjezdica a sve za 100 eura ili manje... I jos stignes upoznati neku iz kategorije "dobro garazirane gospodje" |
| | |
![]() |
| Tagovi: suncica travica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Transferi | Cyrus | Nogomet | 36 | 09-07-05 00:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

... Ajd budimo realni...
: