Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Žene
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Žene Raspravljate o temi Sunčica Travica u Slike forumu; čekao sam samo koliko će trebati da je ekipa skuži, jel mala stvarno posebno izgleda.....inače je s istoka, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-01-06, 01:21   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow

čekao sam samo koliko će trebati da je ekipa skuži, jel mala stvarno posebno izgleda.....inače je s istoka, sve točno što je onaj anveo, ali iz rume je i slike su skinute s moba......inače je male iz neke familije pune para, akko sma napisao, silikone dobila za 18-esti, a mijenja frajere kao čarape u istom danu, jer je naprosto...obožavaju.....drkica škvadro.......slabo ste se isprsili...........
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 01:27   #22 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 37
Poruka: 1,280
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier
Citat:
Pravi autor: tarquino
čekao sam samo koliko će trebati da je ekipa skuži, jel mala stvarno posebno izgleda.....inače je s istoka, sve točno što je onaj anveo, ali iz rume je i slike su skinute s moba......inače je male iz neke familije pune para, akko sma napisao, silikone dobila za 18-esti, a mijenja frajere kao čarape u istom danu, jer je naprosto...obožavaju.....drkica škvadro.......slabo ste se isprsili...........
Ako je ona iz Rume... ja sam iz L.A-ja... pa jel ti znaš kakva je ta Ruma?! ... Ajd budimo realni...
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 01:35   #23 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow

pa da ima dvije kuće kakve veze ima.....to je dio teorija.....super komadi ne kakaju i ne prde....je i još jednako podriguju kao i mi.....ma super curke dolaze marsa.....cura izrasla u nekoj selendri, pa se malo maknula do novog sada.....pun ih je zagreb, matorci im beru kukuruz, a one glume super trebe....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 01:55   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-12-05
Poruka: 139
mileni se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: tarquino
pa da ima dvije kuće kakve veze ima.....to je dio teorija.....super komadi ne kakaju i ne prde....je i još jednako podriguju kao i mi.....ma super curke dolaze marsa.....cura izrasla u nekoj selendri, pa se malo maknula do novog sada.....pun ih je zagreb, matorci im beru kukuruz, a one glume super trebe....
Koga briga za to, ovamo s njom: :
mileni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 10:10   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
Bogy se izdvaja iz maseBogy se izdvaja iz mase
Ima bas mjesto Ruma tamo negdke oko Beograda,stari mi vozi bus pa sam proslo ljeto isao s njim da vidim kako je tamo. Vecina curica izgleda tako, dosle sa sela u grad i sad bi vecina bila manekenke ili nesto slicno... Trazio sam njen broj ili mail ali oni to nemaju na netu,no jos ima nade moj frend ima bratica tamo pa cu probati nesto preko njega saznati... Stvarno ima nesto u maloj,zanima me sto bi rekla da zna da je ovakav hit na forumu!!!
By the way zbog razlike u standardu mi bi tamo pripadali u bogatije ljude,ja kupio hrpu dvd-a za neku sicu a i sve ostalo je hebeno jeftino.
Bogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 11:09   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 30
Poruka: 115
pirvoz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pirvoz
Trk preko granice po pi..., koji jebači. Što ona ne bi došla vama. Organizirajte casting za reviju, pa da vidiš kako ne bi došla.

Crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav...
One sick puppy.
pirvoz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 11:51   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-07-05
Godina: 21
Poruka: 640
Imperijal je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: Bogy
By the way zbog razlike u standardu mi bi tamo pripadali u bogatije ljude,ja kupio hrpu dvd-a za neku sicu a i sve ostalo je hebeno jeftino.
Da imas pravo .... mislim da bi tamo kao Lordovi zivjeli i Da BI sve ovakve zenske poput ove male na slici . .. skakutale oko nas (He He He ... Samo nemoj ic s autom ako imas Hrvatske Registracije ; nes ga nac vise).....
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 13:37   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
Bogy se izdvaja iz maseBogy se izdvaja iz mase
Isao bi ja za njom i dalje,a ne samo preko grane a mislim da se s tim slaze i vecina ljudi koji su vidjeli fotke. Definitivno vrlo hebozovna mala. Tamo mozes otici van,zdrobiti se od alkohola,upecati neku ovakvu krasoticu trpati u nju nekom hotelu s par zvjezdica a sve za 100 eura ili manje...
I jos stignes upoznati neku iz kategorije "dobro garazirane gospodje"
Bogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 14:02   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 30
Poruka: 115
pirvoz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pirvoz
Danas petak, pa se ljepo organizirajte i u provod preko grane. Možda bi bilo dobro i da se dokumentira.

Crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav...
One sick puppy.
pirvoz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 14:23   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-07-05
Poruka: 6
X2blade je zabranio reputaciju
stvarno mala je bomba nema šta
X2blade je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: suncica travica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Transferi Cyrus Nogomet 36 09-07-05 00:13

Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114