| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sunčica Travica u Slike forumu; Citat: Pravi autor: tarquino ni slutio nisam da će vas Sunčica ovoliko oduševiti..... Suncica je genijalna!!!! samo da nabavim ... |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | @metical jel znaš jednu Vedranu, tu oko Kvatrića, prema maksimiru jedno 100 m.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 88
![]() | Re: Sunčica iz....;) mala je nafurana ali zaista izgleda ekstra...Tacno je da je iz Rume,moj jedan drugar iz Sapca je bio sa njom.....Nemam broj,mogao bih ga uzeti od njegaa ali mislim da je ona to vec proimenila..jer sam cuo da menja broj tel kao momke.. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 88
![]() | Re: Sunčica iz....;) e pa gospodo vidim da nemate pojma....Kao prvo ne studira pravo nego Fakultet za uluzni biznis u Sremskoj Kamenici (FABUS)....kao drugo...glupa je za medalju....evo link http://www.fabus.edu.yu/upis/rezultat29.06.05.htm tu se vidi da je 48. mesto od 50 |
| | |
![]() |
| Tagovi: suncica travica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Transferi | Cyrus | Nogomet | 36 | 09-07-05 00:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.