Ja sam na trgu vidjela samo više ušminkane, napirlitane i bolje sređene, ali ljepše - ne. Cura je baš slatka, čini mi se negdje iz Vukovara, Osijeka, tako nešto?![]()
Raspravljate o temi Tajana Jeremić u Žene forumu, dio Slike foruma; moglo je i bolje...s obzirom na onu konkurenciju plastike ali i ljepote što ju očekuje na svjetskom...
Ja sam na trgu vidjela samo više ušminkane, napirlitane i bolje sređene, ali ljepše - ne. Cura je baš slatka, čini mi se negdje iz Vukovara, Osijeka, tako nešto?![]()
Iz Vukovara je, osobno mi i nije bas nesto posebno. Ide u srednju u Osijek i reputacija joj je bas "zlatna"a navodno i nije bas bistra.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Ja ružniju misicu u životu nisam vidio. Ako se dobro sjećam ta žena nije znala ni plesati. Nisam siguran dal nije znala na pitanje kako se sprema pura (žganci). Ja ne znam koje budale su nju izabrale. I da me se krivo ne shvati ja smatram da su od svih kandidatkinja mogli najmanje 5 izabrati koje su lijepše od nje. Ta Tatjana mi izgleda ko neka seljanka.
Nisam ljubitelj silikona i takvih sranja. Volim prirodne stvari. Tako i ova cura izgleda mi sasvim OK.
A što se tiče njena mozga u to ne ulazim jer nisam gleda miss ljepote tako da će to vrijeme pokazati ima li išta u glavi.
"Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer."
Slatka je, al' nije to to!
ženska je očajna
prestrašno!
![]()
Jagshemash!
i ja kazem tip je stvarno gadan![]()
Nemojte gresiti dusu, mala je bonbonica, pogledajte je samo na slici u farmerkama, bas je slatka
![]()