| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Tajana Jeremić u Slike forumu; moglo je i bolje...s obzirom na onu konkurenciju plastike ali i ljepote što ju očekuje na svjetskom... |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 01-10-05 Godina: 27
Poruka: 10,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske Ja sam na trgu vidjela samo više ušminkane, napirlitane i bolje sređene, ali ljepše - ne. Cura je baš slatka, čini mi se negdje iz Vukovara, Osijeka, tako nešto? ![]()
__________________ Nekada gradiš zidove oko sebe, ne da zadržiš ljude vani, nego da vidiš kome je dovoljno stalo da ih sruši. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| živac. Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske Iz Vukovara je, osobno mi i nije bas nesto posebno. Ide u srednju u Osijek i reputacija joj je bas "zlatna" a navodno i nije bas bistra.
__________________ Možda ga baš večeras u mraku čeka njegov komad slave, Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske Ja ružniju misicu u životu nisam vidio. Ako se dobro sjećam ta žena nije znala ni plesati. Nisam siguran dal nije znala na pitanje kako se sprema pura (žganci). Ja ne znam koje budale su nju izabrale. I da me se krivo ne shvati ja smatram da su od svih kandidatkinja mogli najmanje 5 izabrati koje su lijepše od nje. Ta Tatjana mi izgleda ko neka seljanka. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske Nisam ljubitelj silikona i takvih sranja. Volim prirodne stvari. Tako i ova cura izgleda mi sasvim OK. ![]() A što se tiče njena mozga u to ne ulazim jer nisam gleda miss ljepote tako da će to vrijeme pokazati ima li išta u glavi.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-04-06 Godina: 23
Poruka: 929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske ženska je očajna
__________________ http://scan.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatske, jeremic, miss, tajana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

a navodno i nije bas bistra.