Slatkica, nije bas za Miss,ali ajde mozda osvoji titulu najsimpaticnije. A i nije ziri bas ima izbora, goru konkurenciju jos nisam vidila na izboru, sve su bile s nekom grdnom manom , osim ove.
Raspravljate o temi Tajana Jeremić u Žene forumu, dio Slike foruma; Do sada bezuvjetno najlošija missica u hrvata...
Kruha, Igara I Gay Skandala
Slatkica, nije bas za Miss,ali ajde mozda osvoji titulu najsimpaticnije. A i nije ziri bas ima izbora, goru konkurenciju jos nisam vidila na izboru, sve su bile s nekom grdnom manom , osim ove.
ima dobre noge
To je nasa misica? Bar tri frendice, bar dvije bivse cure i sadasnja su meni osobno ljepse od ove "misice". Koliko je samo platila da mi je znati. Bolje reci, koliko je tatica platio...
Nije cudo da ne gledam izbore ni nikakva natjecanja kod nas vec bar... ne znam ni koliko, ali jako dugo. Kaj ces gledati kad je sve namjesteno. Cisti proljev.
Zadnji Uredio sinewave242 : 06-08-07 u 18:21
...ludilo....
...ja ni neznam koje je miss već mi je svaka friendica miis ovog ili onog miss caffe...nisam ni znaml da to ima druga je miss sporta,...ludilo...ja sam miss šank ili model za karlovačko pivo...ludilo...."ona mora znati"
mala je secer.to mi je susjeda, svaki dan je gledam i nebi joj oprostio...inace istina je da bas i nije najbistija,al je komad doooooojaja
Ajde mali258vu... slikavaj na srkivečki!
kao miss jedino priznam alex!!!![]()
![]()
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
Bill Murray - Lost in Translation
...