| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Tajana Jeremić u Slike forumu; Do sada bezuvjetno najlošija missica u hrvata... |
| | #22 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Godina: 25
Poruka: 3,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske Slatkica, nije bas za Miss,ali ajde mozda osvoji titulu najsimpaticnije. A i nije ziri bas ima izbora, goru konkurenciju jos nisam vidila na izboru, sve su bile s nekom grdnom manom , osim ove.
__________________ Postoje samo 3 boje, 10 brojeva i 7 nota. Vazno je ono sto cinimo s njima. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 88
![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske Nije istina. A Elena Šuran? (ta je brkove imala) Andrea Ćupor, Rajna Raguž... ne znaš koja je gora za misicu. Netko ranije je spomenuo kako je ova misica glupa... pa šta onda (ako je), pa ide na izbor ljepote a ne pameti. Šta ima veze, ne ide na Kviskoteku... ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-06
Poruka: 204
![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske To je nasa misica? Bar tri frendice, bar dvije bivse cure i sadasnja su meni osobno ljepse od ove "misice". Koliko je samo platila da mi je znati. Bolje reci, koliko je tatica platio... Nije cudo da ne gledam izbore ni nikakva natjecanja kod nas vec bar... ne znam ni koliko, ali jako dugo . Kaj ces gledati kad je sve namjesteno. Cisti proljev.Zadnji Uredio sinewave242 : 06-08-07 u 18:21. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-11-06
Poruka: 114
![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske ...ludilo.... ...ja ni neznam koje je miss već mi je svaka friendica miis ovog ili onog miss caffe...nisam ni znaml da to ima druga je miss sporta,...ludilo...ja sam miss šank ili model za karlovačko pivo...ludilo...."ona mora znati" |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 22
Poruka: 2,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajana Jeremić miss Hrvatske kao miss jedino priznam alex!!! ![]()
__________________ "You can lie between her legs and go looking for Tell her you're searching for her soul" Damien Rice - Coconut Skins |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatske, jeremic, miss, tajana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.

. Kaj ces gledati kad je sve namjesteno. Cisti proljev.