| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Tanja Tomić u Slike forumu; ma jebala te Sandra Dabo (tko god da ona bila) za Tanju - spremni!... |
| | #103 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tanja Tomic kolko sam vidio na TV ima dobra slika Tomicke u novom Story-u:čekić Pa da netko skenira ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tanja Tomic bila je reklama za story, i ako sam dobro vidio, ne na naslovnici vec unutra, slika je full dobra..dosta se vidi ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tanja Tomic mislim da je bila jedna velika slika , skoro preko jedne strane, a Tanja je bila u kracoj haljini... ak se ne varam.. nemam pojma kolko kosta Story, najbolje bi bilo prvo vidjet jel se isplati uopce uzimat...
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tanja Tomic nemam šefe, brao brao, di si to našo? ak ne pokazuje ništa golo onda ni neću kupovat to smeće od časopisa, aj saznajte pa bum ja kupio ak treba
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: guza, tanja_tomic |
« Karla Milinović
|
Sydney Moon »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:32.