| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Tanja Tomić u Slike forumu; hehehe, vas dvoje, braco mila... , ne ljutim se ja nista... |
| | #82 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Tanja Tomic Policija privela Tanju Tomić i njezinog muža zbog tučnjave u kafiću Objavljeno prije 5 minuta NOVINARKA i voditeljica u sportskom programu RTL Televizije, Tanja Tomić, se oko četiri ujutro u subotu u novozagrebačkom kafiću Arabesca prvo verbalno, a potom fizički sukobila sa svojim suprugom Mislavom Margetićem. Intenzitet obračuna bio je takav da je pozvana policija, koja je potom nasilne supružnike privela u policijsku postaju u Novom Zagrebu, doznajemo od zagrebačke policije. I 30-godišnja Tanja Tomić i pet godina mlađi Mislav Margetić pretrpjeli su lakše tjelesne ozljede. U policijskoj postaji su prekršajno obrađeni, te uz prijavu po Članku 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, koji definira nasilje u obitelji, prepraćeni na zagrebački Prekršajni sud. Neslužbeno doznajemo da je u sukobu supružnika razbijeno jedno staklo na kafiću Arabesca, te da je oštećen i interijer kafića. Prema Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji, za prekršaj nasilja u obitelji definiran u Članku 4. predviđena je novčana kazna u iznosu od 1000 do 10,000 kuna, odnosno kazna zatvora do 60 dana.
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Tanja Tomic Citat:
| |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tanja Tomic Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Tanja Tomic NAKON PRESPAVANE NOĆI, TANJA TOMIĆ GOVORI O FIZIČKOM SUKOBU SA SUPRUGOM Dobila sam batine i sva sam plava Nisam više mogla podnositi maltretiranje - Tanja Tomić ![]() ZAGREB - Dobila sam batine, pozvala policiju i prenoćila u zatvoru. Naše trzavice traju već nekoliko mjeseci, sada sam se odlučila braniti, pa sam pozvala policiju i smiješno mi je da sam na kraju ja nadrapala i prenoćila u zatvoru - riječi su RTL-ove voditeljice Tanje Tomić kojima rezimira subotnju svađu sa suprugom Mislavom Margetićem koja je rezultirala fizičkim obračunom, dolaskom policije i njihovim privođenjem. Kako smo već javili, Tanja Tomić i njen suprug Mislav Margetić sukobili su se u noći sa subote na nedjelju u novozagrebačkom caffe baru »Arabesca«, a u njihovom naguravanju su stradala i ulazna staklena vrata kafića. Prema Tanjinim tvrdnjama, policiji se obratila jer je Mislav, kako kaže, »visok dva metra, napumpan i ja mu ne mogu ništa.« - Dobila sam batine, sva sam plava i jedino se nadam da će se sada sve to razriješiti - kaže Tanja, najavljujući i skori razvod braka od pet godina mlađeg supruga, inzistirajući na tome da Mislav nije nasilnik, nego emotivac. - Mislav nije nasilna osoba, niti netko tko maltretira druge, a njegovo ponašanje objašnjavam time da je emotivac pa onda i emotivno reagira na naše trzavice. Svejedno, trpjela sam nekoliko mjeseci, ali više neću – zaključuje Tomić koja je, unatoč svemu, uredno vodila RTL-ove sportske vijesti.
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 06-06-06 u 12:17. |
| | |
![]() |
| Tagovi: guza, tanja_tomic |
« Karla Milinović
|
Sydney Moon »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

---ex moderator---