| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Tea Vukman u Slike forumu; ljudi moji ja stvarno pojma nemam šta vas pola vidi u njoj... osim sisa... cura ne zna sastaviti rečenicu... glupa ... |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: B. Luka
Poruka: 104
![]() | Re: Tea Vukman ljudi moji ja stvarno pojma nemam šta vas pola vidi u njoj... osim sisa... cura ne zna sastaviti rečenicu... glupa je ko noć... i jedva čekam da je izbace iz show-a... Pošto više nemam Marije... Marina je definitivni pobjednik... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: ZG-metropola
Poruka: 80
![]() | Re: Tea Vukman treba dve kune ne vrijedi,kaj pricate!! nikad ne ispuni ni najosnovnije zadatke,a kamoli da impresionira nečim.. ne mislim da je ružna ali nikako ne može biti hrvatski top model.. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: B. Luka
Poruka: 104
![]() | Re: Tea Vukman hmmm jel iko čuo da je Marina pobjedila... Marina najviše zaslužuje pobjedu... a iskreno Tea najmanje od njih 4 koje su ostale... po meni bi trebao ovakav rang da bude, po pokazanom... 1. Marina 2. Sabina 3.Valentina 4. Tea |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
![]() | Re: Tea Vukman Ima prevelike grudi za modela, a tek joj je 16, znači ona je iduća Stefany Hohnjec. Ovaj lažni agent joj kaže: predebela si, a ona njemu: ok. buahahaha
__________________ ----let the sunshine in---- |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski top model, tea, teica, vukman |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:06.