| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Tea Vukman u Slike forumu; kad zine onda su grdićka i faranhajtica male bebe naspram nje... |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 3
![]() | ljdu moji cura je pravi bombon, a oni kaj daju izjave tipa da joj faca ne vrijedi dve kune za njih nea nade zao mi j kaj niije pobjedila no ima tek 16 godina( jebate pravi zmaj) htio bih se pohrvati sa njom ![]() |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Babina Greda Godina: 33
Poruka: 959
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tea Vukman Magic Face?! ![]() ...Tea, ako ovo čitaš, mislim da ti najbolje bilo kad napuniš 18, lijepo se malo slobodnije slikat dok ti te predivne cice još koliko-toliko stoje... poslije kad se i one, kao i ostatak tvog tijela objesi, makar da ti nešto ostane za uspomenu na ta divna vremena... ![]()
__________________ Svako 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za RAR cijele kolekcije 1 osobe s Hrvatske scene po želji (50.000 slika, >10GB, 2094 komada) |
| | |
| | #80 (permalink) |
| charolastra | Re: Tea Vukman baš si čovjekoljubiv ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski top model, tea, teica, vukman |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.