Raspravljate o temi Tricia Helfer u Žene forumu, dio Slike foruma; Gledali smo ju u Batlestar Galactica Tricia Helfer- Very Short Blue Dress In Front Of Nbc Logo...
Zadnji Uredio Maslow : 12-01-07 u 22:57
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Konačno, ostatak slika...
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
sorry, izgleda da ovo moje s linkovima nije radilo... Ostale su još 4 slike iz Playboya koje nisu prikvačene.
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Cylons rules
ako tko ima novi Playboy i skener - please upload
Nemam ni playboy a nemam ni skener,al zato imam google.hr
eto..uživaj
Pročitaj Pravila foruma slike
...6. Poželjno je postavljati slike u obliku privitka poruci. Ako baš nemožete postavljati slike na taj način dozvoljeno je postavljanje slika postavljenih na neki od upload servisa za slike (imageshack, imagevenue i sl.) s obaveznim prikazom slike u obliku thumbnail-a. Slike postavljene u obliku linka će se brisati. Dozvoljeno je postavljati arhivirane galerije (zip, rar) s prikazanom najmanje jednom slikom što se u galeriji nalazi. Postovi koji sadrže samo link na neku galeriju također će se brisati.
Zadnji Uredio Joks : 03-02-07 u 08:11
kako to nisam vidioTNX