| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Vesna Škare Ožbolt u Slike forumu; ima li iko slike od ove sekslipilne politicarke?... |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Vesna skare ozbolt evo imas je vec na forumu mozda ima vise slika ja sam jedino ovo uspio naci http://www.croportal.net/forum/attac...na-odmoru.jpg/
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vesna skare ozbolt .... vidim nema slika, a ja pronađoh neki njen blog pa rekoh da malo promoviram Vesnicu na našem forumu .... negdje sam davno otvorio temu političarke, prije nego je ova tema otvorena, pa ću vidjeti gdje je završila, možda ju i tamo stavim Zadnji Uredio zeljonar : 05-03-07 u 17:56. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vesna skare ozbolt hahahaha.. mogla bi igrat za zensku nogometnu repku!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: politicarke, politika, vesna skare ozbolt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:42.

tikva fino podjebava.....